/

 
 
 

ΕΚΘΕΤΕΣ


Anya Vardas

 

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981 και τελείωσε το Βρετανικό σχολείο Campion School of Athens τo 2000.
Συνεχίσει τις σπουδές της στο Farnham, Surrey όπου απέκτησε το καλοκαίρι του 2001 το «Diploma in Art & Design – Foundation Studies» από το Surrey Institute of Art and Design.
Συνέχισε τις σπουδές της στο Κεραμικό Σχέδιο, από όπου απέκτησε το πτυχίο της το καλοκαίρι του 2004, στο Saint Martins College of Art and Design στο Λονδίνο.
Επέστρεψε στην Ελλάδα στο τέλος του 2004 και από τότε ασχολείται με τη δημιουργία κεραμικών αντικειμένων και διδάσκει τεχνικές κεραμικής.
Ως ένα από τα παλαιότερα δομικά υλικά στη γη, ο πηλός τη συναρπάζει, όπως άλλωστε και οι διαφορετικές τεχνικές με τις οποίες αυτός μπορεί να δουλευθεί και στις άπειρες ποικιλίες χρωμάτων του. Η επεξεργασία του απαιτεί σχεδιασμό, υπομονή, εμπιστοσύνη και σεβασμό σε όλες τις φυσικές ιδιότητές του.
Η συστηματική ενασχόλησή της με τη γιόγκα, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της και την οποία ασκεί και μοιράζεται με πολύ αγάπη και αφοσίωση, την εμπνέει στη δημιουργία διακοσμητικών, αλλά ταυτόχρονα και χρηστικών αντικειμένων που βρίσκονται σε αρμονία με το περιβάλλον.

 

βιβλιοπωλείο ΨΑΡΑΣ

Το βιβλιοπωλείο ΨΑΡΑΣ από το 1978 που δημιουργήθηκε, φιλοδοξεί να καλύψει τις αναζητήσεις ενός αναγνωστικού κοινού, που επιδιώκει την γνώση πάνω σε θέματα ιστορίας, φιλοσοφίας, ψυχολογίας, μεταφυσικής και γενικά εσωτερικής πνευματικής αναζήτησης του ατόμου.

Επισκεφθείτε το διαδικτυακό μας περιβάλλον www.psarasbooks.gr, για να ενημερωθείτε σχετικά με όλα τα βιβλία της Ελληνικής βιβλιογραφίας 180.000 τίτλοι και πολλών άλλων εναλλακτικών προϊόντων.
Μπορείτε να μας βρείτε στο skype: Dionpublication – Psarasbooks όπου σας περιμένουμε να βοηθήσουμε στις βιβλιογραφικές σας αναζητήσεις, να γνωριστούμε, να συζητήσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε ζωντανά on-line.

 

Stone Stories by Albandakis

Η εταιρία μας είναι μια από τις παλαιότερες στο χώρο των λίθων στην Ελλάδα. Τη δεκαετία του 80 ξεκινήσαμε την δραστηριότητα στον τομέα των ορυκτών, απολιθωμάτων, λίθων για κόσμημα (με παράλληλη ανάπτυξη εργαστηρίου κατεργασίας αυτών), γεωλογικών εργαλείων, αντικειμένων από πέτρα κ.α., ενώ από το 1990 και σε πέτρες κρυσταλλοθεραπείας.

 

Σήμερα και ενώ στην Ελλάδα πλέον έχουν γίνει ευρέως γνωστές οι εναλλακτικές μορφές θεραπείας, η εταιρία μας με την επωνυμία Stonestories προσφέρει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων που απευθύνονται στον σύγχρονο άνθρωπο που θέλει να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του και να φέρει ισορροπία και έμπνευση σ' αυτήν. Έτσι στα καταστήματά μας θα βρει επιπλέον όργανα για μουσικοθεραπεία (από ορυκτά), βιβλία, cd, αιθέρια έλαια, ενεργοποιημένα σπρέι, ενεργειακά κοσμήματα, μασ

 

 

Lalitya's Collection

Η Λαλίτυα Φωτειάννα Λινάρδου γεννήθηκε και ζεί στην Αθήνα. Ασχολείται με ενεργειακές θεραπείες ,αγαπά τη φύση με τα χρώμματα της και την απλότητα της. Οι δημιουργίες της αποτελούν ενα αναπόσπαστο κομμάτι της εσωτερικής της ύπαρξης. Αποτελούν μια έκφραση ενέργειας, χαράς, ζεστασιάς , χρωματικής πανδαισίας και ομορφιάς.. Τα κεραμικά και κοσμήματά της, εκφράζουν την ποιότητα της καρδιάς της έτσι όπως αυτή εμφανίζεται στίς δημιουργίες της.. Το να μοιράζεται αυτή τη χαρά με τούς άλλουςείναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση που θα μπορούσε να έχει...

 

Real Nature

Πρωτότυπες χειροποίητες δημιουργίες από αποξηραμένα άνθη, φύλλα, καρπούς και άλλα υλικά της φύσης. Η Μαρία είχε την ευλογία να γεννηθεί και να ζήσει τα πρώτα παιδικά της χρόνια στην επαρχία. Έτσι απέκτησε μια εμπειρία πολύτιμη και μαγική μέσα από την άμεση και βιωματική της σχέση με τη φύση. Από τα νεανικά της χρόνια η αγάπη της για τη φύση την οδήγησε στη ενασχόληση της με κατασκευές από διάφορα υλικά. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και απ’το 2010 παράλληλα με την κύρια δραστηριότητά της, αποφάσισε αυτή την υπέροχη και μοναδική ομορφιά των λουλουδιών να την κάνει κόσμημα.Περισσότερα στο www.realnature.gr

 

Theodora Χειροποίητο Κόσμημα

https://www.facebook.com/TheodoraCheiropoietoKosmema Γεννήθηκε στην όμορφη Ναύπακτο και από 18 χρόνων ζει στην Αθήνα . Σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπηστήμιο αλλά δεν άσκησε το επάγγελμα του γεωπόνου.Πάντα της άρεσε να φτιάχνει πράγματα για την οικογένεια της και για τους φίλους της.Πριν τέσσερα χρόνια παρακολούθησε σεμινάρια για κόσμημα και αργότερα για μέταλλο και την τεχνική του μακραμέ.Τα κοσμήματα της είναι από ασήμι,ημιπολύτιμες πέτρες και αλπακά.Συμμετέχει σε πολλές εκθέσεις με χειροποίητα και σε αρκετές ιστοσελίδες με χειροποίητα κοσμήματα.

 

Ventsislav Marinov

Την τελευταία δεκαετία, ασχοληθήκα με εναλλακτικές θεραπείες, και πριν 5 χρόνια μου ανοίχτηκαν νέοι ορίζοντες. Συγκεκριμένα, εξερευνώντας βαθειά τον σκοπό που ήρθα σ' αυτή τη γη, σε συνδυασμό με την αλτρουιστική μου πρόθεση προς τους άλλους για το ανώτερο καλό, συνέβη μια διεύρυνση της συνείδησης μου και ήρθα αντιμέτωπος με έναν άλλο κόσμο. Αυτόν της δομής του σύμπαντος, που σχετίζεται με την ιερή γεωμετρία.Η Ιερή Γεωμετρία επεκτείνεται σε όλες τις διαστάσεις της ορατής και αόρατης πραγματικότητας. Περιλαμβάνει τα αρχικά σχέδια που ονομάζονται αρχέτυπα και με βάση των οποίων έχουν δομηθεί τα πάντα. Η Ιερή Γεωμετρία είναι το φως, η αρμονική μουσική, το σύμπαν. Το ανθρώπινο σώμα είναι η ενσάρκωση της Ιερής Γεωμετρίας όπως την αποτύπωσε και ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι στον Βιτρούβιο άνθρωπο.

Έτσι, με στόχο να δημιουργήσω κάτι απτό και ορατό για να συμβούν αλλαγές στο αόρατο, κατασκεύασα διάφορες εφαρμογές Ιερής Γεωμετρίας χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό από σχήματα, κρύσταλλα και ευγενή μέταλλα.

 


Προϊόντα W7

Η σειρα του μακιγιαζ ονομαζεται w7 και ειναι γνωστα σε ολη την ευρωπη.ειναι αγγλικης προελευσεως ειναι ακριβως τα ιδια με 'benefit' kai chanel απο τα ιδια εργοστασια..μερικα θυμιζουν τα 'naked 'πολυ καλης ποιοτητας.αλλα οικονομικα. Θα ελεγα επιτελους ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΙΜΗ!! Στη σωστη τιμη!!Η Άννα Τριανταφύλλου, με την καταπληκτική σειρά καλλυντικών W7, θα προσφέρει το επαγγελματικό μακιγιάζ των καλλιτεχνών του φεστιβάλ, αναδεικνύοντας την εξαιρετική αίσθηση και ποιότητά τους. Θα βρίσκεται επίσης στι διάθεση σας, προσφέροντας και σε εσάς την ευκαιρία να αναδείξετε την προσωπική ομορφιά και θηλυκότητά σας με τη μοναδική σειρά W7.

 

 

Μαρία Τελίδου

Η Μαρία Τελίδου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971 και είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί ως γυμνάστρια στην Ελλάδα και στην Αγγλία. Από το 2000 και για τα επόμενα 10 χρόνια έζησε στην Ινδία ως εθελόντρια στον μεγάλο πνευματικό και φιλανθρωπικό οργανισμό της ΑΜΜΑ, την διεθνούς φήμης πνευματική δασκάλα και φιλάνθρωπο, οργανώνοντας οικολογικά προγράμματα και μελετώντας τις Ανατολικές πνευματικές διδασκαλίες. Παράλληλα σπούδασε την Μέθοδο Θήτα και εντυπωσιασμένη από την αποτελεσματικότητα της αποφάσισε να ασχοληθεί εξ ολοκλήρου με αυτήν.

Το 2010 επιστρέφει στην Ελλάδα και καθιερώνει για πρώτη φορά στην χώρα μας τη Μέθοδο Θήτα. Έκτοτε διδάσκει συστηματικά την τεχνική της Μεθόδου Θήτα μέσω ομαδικών σεμιναρίων, για να ωφεληθούν όλο και περισσότεροι άνθρωποι. Επίσης η Μαρία προσφέρει ατομικές συνεδρίες.
Η Μαρία έχει μεταφράσει και επιμεληθεί τα εγχειρίδια της Μεθόδου Θήτα και τα βιβλία της Μεθόδου Θήτα ” ΤhetaHealing – H Πρωτοποριακή Ενεργειακή Μέθοδος Θεραπείας” και “ΤhetaHealing – Προχωρημένο Επίπεδο”.
Συμμετέχει σε Πανελλαδικές Εκθέσεις και Φεστιβάλ, όπως το Alterscope, Planet Therapy, Ενάλλαξη, Ρέϊκι Φεστιβάλ και άλλα, παρουσιάζοντας την Μέθοδο Θήτα και δίνοντας διαλέξεις.
Διεξάγει όλα τα σεμινάρια της Μεθόδου Θήτα, συχνά μέσα στο έτος, σε όλη την Ελλάδα όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδος

Στοιχεία επικοινωνίας:

Κινητό: 6949762983
E-Mail: info@thetahealinggreece.com
Ιστοσελίδα: www.thetahealinggreece.com

 


Μαρία Καραμπότσου

Η Σανκριτικη εννοια της μανταλα ειναι ο κυκλος...ο κυκλος ειναι ενα συμβολο της τελειοτητας,της αιωνιοτητας.της ενοτητας και της πληροτητας...Τα μανταλα προσφερουν εξισρροπηση οπτικα που συμβολιζει την ενοτητα και την αρμονια....Ο στοχος της μανταλα ειναι να χρησιμευει ως εργαλειο στο πνευματικο μας ταξιδι και συμβολιζει την κοσμικη και ψυχικη ταξη....Ο σχεδιασμος της μανταλα ειναι να ειναι οπτικα ελκυστικο ετσι ωστε να απορροφησει το μυαλο με τετοιο τροπο ωστε να σταματησει η φλυαρια των σκεψεων κα να οδηγησει τον παρατηρητη σε μια πιο φιλοσοφικη η πνευματικη ουσια με μεγαλυτερη συνειδηση και ευαισθητοποιηση..............Τη μανταλα τη χρησιμοποιουμε ως μια μορφη διαλογισμου με σκοπο την αυτογνωσια και για να ανακαλυψουμε το τι ειδος χαρακτηρα κατοικει μεσα μας

 


Ομάδα Κτήματος Νοόσφαιρα: Ιουλία Πιτσούλη, Μαρία Ξιφαρά, Μαρία Καλαϊτζή

 

To Kτήμα Νοόσφαιρα είναι ένα retreat

center στις Βρυσούλες ορεινής

Κορινθίας, σκόπιμα κτισμένο για να φιλοξενεί ομάδες και σεμινάρια αυτογνωσίας

και ψυχολογίας και δραστηριότητες για την ευεξία νου και σώματος και

επέκτασης της συνειδητότητας. www.noosfera.gr

 

 


Έλλη Τσουκνάκη

 

filler filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler filler


Βασιλική  Γκίκα

 

filler filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler filler

 


Φωτεινή Kακογιάννου

 

filler filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler filler

Μαριάμ Πρόκου


Μαριάμ Πρόκου Μαριάμ Πρόκου Μαριάμ Πρόκου Μαριάμ Πρόκου Μαριάμ Πρόκου Μαριάμ Πρόκου Μαριάμ Πρόκου Μαριάμ Πρόκου Μαριάμ Πρόκου Μαριάμ Πρόκου Μαριάμ Πρόκου Μαριάμ Πρόκου Μαριάμ Πρόκου Μαριάμ ΠρόκουΜαριάμ Πρόκου Μαριάμ Πρόκου Μαριάμ Πρόκου Μαριάμ Πρόκου Μαριάμ Πρόκου Μαριάμ Πρόκου Μαριάμ ΠρόκουΜαριάμ Πρόκου Μαριάμ Πρόκου Μαριάμ Πρόκου Μαριάμ Πρόκου Μαριάμ Πρόκου Μαριάμ Πρόκου Μαριάμ ΠρόκουΜαριάμ Πρόκου Μαριάμ Πρόκου Μαριάμ Πρόκου Μαριάμ Πρόκου Μαριάμ Πρόκου Μαριάμ Πρόκου Μαριάμ Πρόκου

Βούλα Ξύκη


Η Βούλα Ξύκη έχει σπουδάσει φυσιοθεραπεία , εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας , και θέατρο. Από το 1989 μέχρι σήμερα εργάζεται ως εναλλακτική φυσιοθεραπεύτρια παρέχοντας συνεδρίες, shiatsu massage, moxa, gua sha, cupping, bowtech ,νέο-κρανιοϊερή θεραπεία. Το 1992 ιδρύει το κέντρο εναλλακτικών μεθόδων ALTER- ART, με σκοπό την διάδοση της χρησιμότητας των εναλλακτικών θεραπειών στο ευρύτερο κοινό. Η 10χρονη θητεία της στο θέατρο , σε συνδιασμό με την εμπειρία της στις εναλλακτικές μεθόδους που εφαρμόζει, της δίνουν την ευκαιρία να παραδίδει μαθήματα τεχνικής χειρομάλαξης , ομιλίες, και βιωματικά σεμινάρια αναπνοής, φωνής , κίνησης ,και έκφρασης συναισθημάτων. Έχει συνεργαστεί με γιατρούς , δασκάλους, σκηνοθέτες, και με πνευματικά κέντρα των δήμων Αλίμου και Παπάγου. Email: vouxian@gmail.com


Ananda Ichashakti

 

filler filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler fillerfiller filler filler


Ειρήνη Δελημήτρου

Αυτή την εποχή επανασυνδεόμαστε με τον πλανήτη μας και την Φύση, με
έναν νέο τρόπο, μέσα από την καρδιά, αισθανόμενοι με νέα συνείδηση την
δόνηση των στοιχείων που απαρτίζουν αυτό τον κόσμο.

Το νερό της Νέας Γής είναι ενεργοποιημένο με θεραπευτικές δονήσεις και
εγγραφές από τα φυτά του τόπου μας. Αυτό σημαίνει ότι η ανταλλαγή
πληροφορίας και η επίδρασή τους σε εμάς είναι πολύ άμεση και πολύ
δυναμική.

Η μέθοδος παρασκευής των ανθοελιξηρίων βασίζεται στην συνεργασία των
στοιχείων της Φύσης για την εγγραφή της θεραπευτικής παλμοδόνησης της
ψυχής του φυτού στο νερό.

Τα ανθοελιξήρια μεταφέρουν την πληροφορία, την εγγραφή συνειδητότητας
του φυτού που υπάρχει μέσα στο νερό που χρησιμοποιήθηκε για την
παρασκευή τους, μέσα στην Yπαρξή μας.

 

Η Ανθοθεραπεία προσφέρει συναισθηματική ισορροπία και έναν εναλλακτικό
τρόπο διαχείρισης της ψυχολογικής μας κατάστασης και των εμπειριών που
μας ανοίγονται, ώστε να υλοποιούμε μία αρμονική και δημιουργική
καθημερινότητα στην ζωή μας.

 

 


Jewel Bliss by Georgia Stoupa

Γεννήθηκα στην Εύβοια. αγάπη μου για τα ταξίδια και η επιθυμία να γευτώ από κοντά άλλους πολιτισμούς, με οδήγησε στην επαγγελματική μου ενασχόληση με τον τουρισμό.

Μετά από 30 και πλέον χρόνια καριέρας και μεσούσης της κρίσης, μου δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθώ με την άλλη μεγάλη μου αγάπη, τις κατασκευές.

Ανιχνεύοντας το πεδίο που θα με γοήτευε τόσο ώστε να το κάνω με κατάθεση ψυχής, άρχισα να κατασκευάζω κοσμήματα.

Η πρώτη φλόγα άναψε από τις ενθουσιώδεις αντιδράσεις φίλων και γνωστών που δεν γνώριζαν ότι ήταν δικά μου δημιουργήματα.

Αυτό ήταν. Η φλόγα έγινε φωτιά και ένα νέο πάθος γεννήθηκε.

Κατασκευάζω εναλλακτικό κόσμημα χρησιμοποιώντας κυρίως οργανικά υλικά(ύφασμα, δέρμα, τσόχα κλπ.)

Γιωργία Στούπα

 


LibArt by Vasiliki Liberi

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Πρώτες μου αγάπες η λογοτεχνία και η ποίηση…. Επί

σειρά ετών ασχολήθηκα επαγγελματικά με την συμβολαιογραφία. Μου άρεσε η σύνταξη

των συμβολαίων, καθώς απαιτούσε συγκέντρωση και γνώση. Στα χρόνια της κρίσης καθώς

η επαγγελματική μου απασχόληση μειώθηκε αισθητά πήρα μαθήματα ζωγραφικής… Έτσι

από τα χειρόγραφα μεταπήδησα στις εναλλαγές χρωμάτων και αισθήσεων… Ιδιαίτερη

αγάπη μου η ζωγραφική για παιδικά δωμάτια. Μετά γνώρισα τις μικτές τεχνικές, οι οποίες

προσφέρουν μοναδικό αποτέλεσμα και άπειρες εφαρμογές και τέλος το scrapbooking, το

οποίο συνδυάζει αρμονικά την φαντασία και τα χρώματα με την χαρά της δημιουργίας

μοναδικών άλμπουμ φωτογραφιών και πολλών χρηστικών αντικειμένων με χαρτί πολλές

φορές ανακυκλώσιμο, το vintage με το σύγχρονο. Σκοπός μου η δημιουργία μοναδικών

χρηστικών αντικειμένων πάντα μέσα από την δική μου οπτική γωνία..


Σελίδα μου: http://www.libart.gr/

 

 


Παναγιώτης Ελευθεράκης - Feng Shui

Feng Shui, Feng Shui,Feng Shui, Feng Shui,Feng Shui, Feng Shui,Feng Shui, Feng Shui,Feng Shui, Feng Shui,Feng Shui, Feng Shui,Feng Shui, Feng Shui,Feng Shui, Feng Shui,Feng Shui, Feng Shui,Feng Shui, Feng Shui,Feng Shui, Feng Shui,Feng Shui, Feng Shui,Feng Shui, Feng Shui,Feng Shui, Feng Shui,Feng Shui, Feng Shui,Feng Shui, Feng Shui,

 

 

Link Media

Συνδέοντας την Επιστήμη και την Πνευματικότητα με

την καθημερινή ζωή!

 

Ενισχύουμε και στηρίζουμε ανθρώπους από όλο τον

κόσμο ώστε να απελευθερώσουν το αληθινό απεριόριστο

δυναμικό τους φέρνοντας στο φως ένα νέο Κβαντικό

Κόσμο, όπου η επιστήμη και η πνευματικότητα ενοποιούν

την ύλη με την ενέργεια δημιουργώντας μία ζωή άπειρων

ικανοτήτων και επιλογών... μία Κβαντική Ζωή.

Αναδεικνύοντας μία άλλη, ενδυναμωτική πραγματικότητα για την εξέλιξη των

κύριων επιστημών που διαμορφώνουν το κόσμο του σήμερα, πρακτικές

απαντήσεις προσφέρονται σε αυτούς που είναι έτοιμοι να ακούσουν και να

ανυψώσουν τη συνειδητότητά τους πάνω από τις πολλαπλές κρίσεις που η

ανθρωπότητα αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή.

Δεν γεννιόμαστε θύματα... γεννιόμαστε άνθρωποι και αυτό σημαίνει ότι όλοι

μας μπορούμε να είμαστε Θεϊκοί Δημιουργοί. Η Link Media σκοπεύει να γίνει

μία παγκόσμια ανοιχτή πλατφόρμα κβαντικής ενημέρωσης και εκπαίδευσης,

όπου δάσκαλοι και θεραπευτές θα διευκολύνουν τους συνανθρώπους μας στο

δρόμο της Παγκόσμιας Αφύπνισης και της Συνείδησης της Ενότητας με τελικό

προορισμό τη Συμπαντική Αγάπη.

 

Το να ζήσουμε όλοι μαζί τον Παράδεισο επί της Γης δεν

είναι πλέον ουτοπία... ας κάνουμε το όνειρο

πραγματικότητα!Vertu Essenia

Η ομάδα εκπαίδευσης του Οίκου Εσσαϊκής Σοφίας Αθηνών Vertu Essenia διοργανώνει

σεμιναριακή δραστηριότητα εδώ και 6 χρόνια, μέσα από ενεργειακές και ιερές

κινήσεις, διαλογισμό, τραγούδι, χορό και λόγο.

Στόχος του Οίκου Εσσαϊκής Σοφίας σε Ευρώπη και Αμερική είναι η εκ νέου εκπαίδευση

και εξοικείωση των ανθρώπων με τις βασικές εσωτερικές αρχές και πρακτικές

κατανόησης της Εσσαϊκής Διδασκαλίας, των οποίων ο βασικός άξονας είναι η μελέτη

του εαυτού, των μυστηρίων της φύσης και του σύμπαντος, μέσα από τη ζωντανή

επαφή και το διάλογο με το σώμα. Βασική μέθοδος κατάρτισης είναι Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ

ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ, που βασίζεται στην εσωτερική κατανόηση των μυστηρίων του έτους και

του κύκλου της ζωής, καθώς και στην αποκάλυψη της Θεότητας των 4 στοιχειών μέσα

στην καθημερινή ζωή, ώστε ο μαθητής να ανακτήσει την ψυχή του και να συνδεθεί με

το θεϊκό ον που αυτός είναι αιώνια..Om Times

 

To Omtimes είναι ένα από τα πρωτοπόρα περιοδικά στο χώρο του Εναλλακτικού κόσμου με τεράστια επισκεψιμότητα και με άρθρα και συνεντεύξεις από κορυφαίες προσωπικότητες όπως οι Shirley Mc Lein, Doreen Virtue, Jeff Bridges, Keith Mitchell, Desmont Tutu, Deepak Chopra, Erich Von Daniken, Arriana Huffington, Alan Cohen, Noam Chomsky, Judith Orloff, Michelle Whitedove κ.α. Το Omtimes είναι ένα περιοδικό συνειδητότητας που σκοπό έχει την εξύψωση του Πνεύματος και την ευρύτερη κατανόηση του κόσμου μας. Ύστερα από την Αγγλική και Ισπανική έκδοση έρχεται και στην Ελλάδα ως διαδικτυακή πύλη, περιοδικό και ραδιόφωνο με σκοπό πάντα την μεγαλύτερη το δυνατόν διάδοση του μηνύματος για ένα νέο κόσμο, δίνοντας φωνή σε σημαντικούς ξένους πνευματικούς ανθρώπους, αλλά και σε σημαντικούς Έλληνες που έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν μέσα από το περιοδικό μας, με ανθρώπους από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Σκοπός μας δεν είναι μόνο τα λόγια, μέσα από το μη κερδοσκοπικό έργο του Humanity Healing Foundation βοηθούμε χιλιάδες παιδιά με τις εκστρατείες μας ενάντια στις ολοένα και αυξανόμενες επιθέσεις σε παιδιά Αλμπίνο στην Αφρική, υποστηρίζουμε εκατοντάδες ανθρώπους στο Πακιστάν να μπορέσουν να έχουν μία στέγη στη χώρα τους και στηρίζουμε τη γυναίκα της Αφρικής δίνοντας της πρόσβαση στην τεχνολογία. Σας καλούμε να μας επισκεφθείτε και να μοιραστείτε μαζί μας ένα όραμα για περισσότερη ειρήνη, για περισσότερη αποδοχή και κατανόηση και περισσότερη ανθρωπιά που είναι η βάση κάθε πνευματικής έκφρασης. H Ελληνική έκδοση του Omtimes ανοίγει τις πόρτες της και με μεγάλη ικανοποίηση βλέπει ήδη κόσμο να συμμετέχει ενεργά στους σκοπούς της, με πιο σημαντικό τον 1ο επίσημο δια-θρησκευτικό διάλογο που άνοιξε το μήνα Σεπτέμβρη το περιοδικό μας μακριά από δόγματα, αλλά με αγάπη στην ουσία της πνευματικότητας που κάθε θρησκεία φέρει. Καλούμε όλους τους Πνευματικούς αγωνιστές να συμμετέχουν κι αυτοί σε μία ειλικρινή προσπάθεια αλλαγής του κόσμου.

 


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΧΕΤΥΠΟ-ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΒΑΤΟΝ -ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΥSTERY

 

Ο εκδοτικός οίκος Αρχέτυπο βαδίζει από το 1998 τα μονοπάτια της αναζήτησης. Μέσα από τα περιοδικά ΑΒΑΤΟΝ και mystery, αλλά και μέσα από μια σειρά από ξεχωριστά βιβλία, καταδύεται πάντα στο μυστηριακό, το αρχέγονο και ασυνείδητο. Οι τίτλοι του φέρνουν στην επιφάνεια μια σειρά από άγνωστες πτυχές της φιλοσοφίας, της ιστορίας, της μαγικής παράδοσης και της αυτογνωσίας, ταξιδεύοντας πάντα τον αναγνώστη στα αθέατα μονοπάτια της γνώσης. Επισκεφθείτε το διαδικτυακό τόπο archetypo.com.gr και ανακαλύψτε βιβλία και περιοδικά που σκοπό έχουν να προσφέρουν όραμα, αληθινή γνώση και ανάταση ψυχής.