/

 
 
 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Η Δροσοσταλίδα

 

Δροσοσταλίδα www.drosostalida.com είναι ένας τόπος συνάντησης για την Εναρμόνιση με τον
Εαυτό μας, τον Συνάνθρωπο και τη Φύση.

Προσφέρει δωρεάν ενημέρωση με Άρθρα, Video, Εκδηλώσεις και Ευρετήριο για :

- Εναλλακτικές - Συμπληρωματικές - Ολιστικές Θεραπείες

- Φυσικές Μέθοδοι καλλιέργειας - Κηπουρική

- Φυσική - Οικολογική Δόμηση

- Δίκτυα Ανταλλαγής - Αλληλεγγύης - Οικοκοινότητες

 


Home 89.1 FM

Ο Home Radio ήταν μια ιδέα η οποία γεννήθηκε στα τέλη Απριλίου του 2014 και υλοποιήθηκε σε χρόνο-ρεκόρ, καθώς ο σταθμός βγήκε στον αέρα μέσα σε μόλις 2,5 μήνες, στις 14 Ιουλίου του 2014.

Βασικός στόχος του project, ήταν η δημιουργία ενός ζωντανού ραδιοφώνου, το οποίο θα στελεχώνεται από επαγγελματίες παραγωγούς, μουσικούς επιμελητές και djs, με σημαντική εμπειρία και διαδρομή στο συγκεκριμένο χώρο, αλλά και στα media γενικότερα. Παράλληλα, ο Ηome Radio στελεχώθηκε με ανθρώπινο δυναμικό το οποίο ενώνει ένα κοινό όραμα και μια βαθιά αγάπη για το μέσο του ραδιοφώνου, γεγονός που δημιούργησε άμεσα μια πραγματικά δεμένη ομάδα, η οποία νιώθει σαν το σπίτι της.


www.home891.gr

 

Thnx Radio

Ο  THNX RADIO  ακούει όλα τα είδη μουσικής, αλλά του αρέσει να ακολουθεί τα χνάρια της ηλεκτρονικής σκηνής και να παίζει για εσάς κυρίως technoprogressive … γιατί η φαντασία, το συναίσθημα και ο μυστικισμός μπορούν να εκφράζονται μέσα από κάθε μουσικό είδος.
Οι DJs μας,  από Δευτέρα έως και Σάββατο σας πλημμυρίζουν με τον ήχο της φαντασίας, ενώ τις Κυριακές αφιερώνουμε την μουσική μας σε αγαπημένα ακούσματα του παρελθόντος.
Αν αγαπάς και συ τη ζωή και χαίρεσαι την κάθε στιγμή της, μπες στην παρέα μας … www.thnxradio.com

.

 

Thnx.gr - Your E-magazine

Στην εποχή μας που η πληροφόρηση είναι άπλετη,  ανεξέλεγκτη και αφιλτράριστη, έρχεται το thnx.gr και προσεγγίζει την καθημερινότητα μέσα από ένα διαυγές πρίσμα … Άλλοτε με διάθεση ντετέκτιβ, άλλοτε με θαυμασμό, άλλοτε με humor και άλλοτε με πικάντικη τάση, αναζητά θέματα  που μας ενημερώνουν, μας χαροποιούν, μας βάζουν σε σκέψεις.
Αν θες να μαθαίνεις νέα για την μουσική, για τα events και τα lives που γίνονται, για το σινεμά, για περίεργα απ’ όλο τον κόσμο, για αξιοθαύμαστους ανθρώπους, για την τεχνολογία, την υγεία και τις σχέσεις, αλλά και για την μεταφυσική, το thnx.gr είναι το δικό σου ηλεκτρονικό περιοδικό! Κι αν έχεις την ανάγκη να εκφραστείς για οτιδήποτε, ο thnx.gr σου δίνει το βήμα μέσα από την στήλη με τίτλο Yourthnx – τη δική σου στήλη … γιατί η γνώμη σου μετράει και η φωνή σου πρέπει να είναι ελεύθερη!
Αν αγαπάς και συ τη ζωή και χαίρεσαι την κάθε στιγμή της, μπες στην παρέα μας … www.thnx.gr

 

.

 


Sin Web Radio

To Sin Radio ιδρύθηκε το 2010 και επαναλειτούργησε το 2012. Είναι ένα εναλλακτικό web ραδιόφωνο, με μουσική ποικιλία που μπορεί να ικανοποιήσει όλους όσοι 'ψάχνονται' με τη μουσική, τον πολιτισμό και τις καινοτόμες ιδέες. Η βάση μας είναι η Αθήνα και οι
παραγωγοί/DJ μας είναι από όλον τον κόσμο. Το μότο μας είναι "listen, don't just hear" και στόχος μας να διατηρούμε την αύρα του παλιού καλού ραδιοφώνου, με μοντέρνα αισθητική.

Φιλοσοφία μας είναι:
Α) να υποστηρίζουμε την καλή Ελληνική και ξένη μουσική, με ιδιαίτερη μέριμνα στην προώθηση νέων καλλιτεχνών, αλλά και στη μετάδοση μουσικών κομματιών που δεν ακούγονται συχνά στα ραδιόφωνα.

Β) να στηρίζουμε αφιλοκερδώς όλες τις αξιόλογες προσπάθειες στον ευρύτερο χώρο του πολιτισμού, με χορηγίες επικοινωνίας και σχετική προώθηση με τα μέσα που διαθέτουμε.

Επί τούτου, η κεντρική μας ιστοσελίδα www.sinwebradio.com λειτουργεί κατά βάση ως πολιτιστικό μαγκαζίνο, προβάλλοντας κάθε είδους αξιόλογες εκδηλώσεις (μέσω δελτίων τύπου, ανακοινώσεων, ραδιοφωνικών σποτ, κ.λπ.).

SRadio

S RADIO – ΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

ldskfhsldfkjhdslkjfhldskjfhsdlkjfhsdlkfjhslkdjfhadslkfhjasdlkfjasdlfkjadsf

 

www.prasinizo.gr

Το www.prasinizo.gr είναι μια από εκείνες τις ιδέες που δεν μπορείς να αρνηθείς μόλις μπουν στο κεφάλι σου. Και δεν πρέπει. Συνδυάζοντας τις αγάπες μου: την αγάπη για το περιβάλλον (όλα όσα μου έμαθε η μαμά), την αρθρογραφία (μιας αγάπης που είχα πάντα αλλά και που άνθισε ακόμα πιο πολύ στα κολλεγιακά και εργασιακά μου χρόνια στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος) και την φωτογραφία, ξεπήδησε η Πράσινη Ατζέντα της Πόλης που εδώ και πέντε χρόνια έχει σαν σκοπό την συνεχή ενημέρωση των αναγνωστών μας για οτιδήποτε "πράσινο" συμβαίνει στην Ελλάδα. Βραβευτήκαμε για αυτή την προσπάθειά μας και συνεχίζουμε περήφανοι και ακάθεκτοι γιατί με χαρά βλέπουμε την στροφή πολλών προς το καλύτερο. Ο κόσμος αλλάζει, ψάχνει, μας ρωτάει και μας τιμάει με την συνεχή του παρουσία στην ιστοσελίδα μας βοηθώντας μας να την κάνουμε καλύτερη. Καλύτερη μας βοηθάει να γίνει και η τρομερή Συντακτική και Δημιουργική μας ομάδα, η οποία μεγαλώνει συνεχώς! Το ΠρασινίΖΩ όμως για εμάς δεν είναι απλά μια ιστοσελίδα. Έχει γίνει τρόπος ζωής που δεν μπορούμε να αρνηθούμε. Από το να ανακυκλώνουμε μετά μανίας, να ψάχνουμε καινούρια βότανα, να γνωρίζουμε καινούριους ανθρώπους που ενστερνίζονται τα πιστεύω μας, να υιοθετούμε ένα αδεσποτάκι που θα γίνει ο καλύτερός σου φίλος και πολλά πολλά ακόμα.. Μόλις μπλεχτείς στο γαϊτανάκι δε σταματάς, γιατί δε θέλεις πια. Μείνετε μαζί μας!

M-Word Web Radio

Οι παραγωγοί του σταθμού απαρτίζουν μια καλλιτεχνική κολεκτίβα, με moto τους τις λέξεις «Art & Life»

Ο καθένας προερχόμενος και από διαφορετικό τομέα τέχνης (κινηματογράφο, τραγούδι, εικαστικά, θέατρο, συγγραφή κλπ) στόχο έχει μέσα από τις εκπομπές του να παρουσιάσει νέους καλλιτέχνες, αλλά και τάσεις, ιδέες και ρεύματα

Οι μουσικές επιλογές των παραγωγών εξαρτώνται από το concept της κάθε εκπομπής και κινούνται σε ένα ευρύ φάσμα (ελληνικό και ξένο ρόκ, έντεχνο, έθνικ και mainstream), ενώ συχνά γίνονται και live από καλλιτέχνες στο στούντιο (π.χ. μέσα στον προηγούμενο χρόνο μερικοί απο αυτούς ήταν η Nalyssa Green, ο Κοργιαλάς, ο Κώστας Γάκης, οι Empty Frame, οι Three Fold Pain, o Βαγγέλης Μαρκαντώνης κλπ). 

Επειδή οι παρέες γράφουν καθημέρινα την δικιά τους ιστορία, ταξιδέψτε μαζί μας και ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια καθημερινότητα γεμάτη δημιουργία και τέχνη. 
http://www.m-wordradio.gr/

.

 

Flow Magazine

Το flowmagazine.gr είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που βασίζεται στην ιδέα να προβάλλεται μια θετική στάση ζωής. Ο στόχος του “flow” είναι η προβολή θετικών ιδεών, δράσεων και πληροφοριών από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Οι 4 βασικοί άξονες του περιοδικού, τα 4Π: Πολιτισμός, Περιβάλλον, Ποιότητα Ζωής και Προσωπική Ανάπτυξη - καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων κάθε ηλικίας.

Το flowmagazine.gr  παρέχει πληροφόρηση για θετικά δρώμενα ανά την Ελλάδα: φεστιβάλ, δράσεις Δήμων, δωρεάν δραστηριότητες, υποτροφίες, επιδοτήσεις και εκδηλώσεις ποικίλου περιεχομένου. Διαθέτει χρήσιμη αρθρογραφία σε θέματα όπως: θετικά νέα ανά τον κόσμο, ανακύκλωση και προστασία περιβάλλοντος, υγεία και ευεξία, άσκηση και διατροφή, coaching και αυτοβελτίωση. Στις μόνιμες στήλες του συναντάμε ειδικούς σε θέματα διαχείρισης άγχους, συμβουλών για την οικογένεια, fitness και μαγειρικής.

Από τον Μάρτιο του 2013, το “flow” πραγματοποιεί την δράση κοινωνικού χαρακτήρα “Believe in You”, που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ψυχολογίας  καθώς και την ενδυνάμωση των ανθρώπων για να υλοποιήσουν τα όνειρά τους, μέσω της διοργάνωσης σεμιναρίων.

Βρείτε μας και στο Facebook και ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα!

.

 

ΕΝΑΤΗ Εναλλακτική τηλεόραση

Η ΕΝΑΤΗ Εναλλακτική τηλεόραση δημιουργήθηκε με σκοπό να προβάλλει θέματα για την πνευματική ανάπτυξη, το ευ ζην, την θετικότητα,τις τέχνες, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την κοινωνία και "ότι καλό ο άνθρωπος ποιεί". Είναι κοντά σας από το καλοκαίρι του 2014 και ήδη προβάλλει μέσω του καναλιού της στο Youtube πάνω από 200 θέματα δικής μας παραγωγής.

Παρακολουθείστε μας εδω:

ΕΝΑΤΗ Εναλλακτική Τηλεόραση/ You Tube
κι εδώ:ENATH Εναλλακτική Τηλεόραση

 

.

 

Εναλλακτική Δράση

Η “Εναλλακτική Δράση – Γίνε Εσύ η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο”  είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που σκοπό έχει την προώθηση και διάδοση της φυσικής ζωής, της τέχνης, των εναλλακτικών μεθόδων θεραπείας, του πολιτισμού, της πνευματικότητας και της αυτογνωσίας.

Η Εναλλακτική Δράση είναι αποφασισμένη και προσηλωμένη στο να ενώσει, να ενδυναμώσει και να διαδώσει όλους τους τρόπους αποκατάστασης της φυσικής, συναισθηματικής, ψυχολογικής, νοητικής και πνευματικής υγείας του ανθρώπου.

Το όραμά μας είναι παγκόσμιο και περιλαμβάνει δράσεις σε παγκόσμια κλίμακα προς τους ανωτέρω σκοπούς, με τελικό στόχο, τη δημιουργία ενός υγιούς και ελεύθερου ανθρώπου.

Τα έσοδά μας χρησιμοποιούνται προς την υλοποίηση αυτού του σκοπού, που είμαστε αποφασισμένοι να φέρουμε εις πέρας.

Εάν έχεις κι εσύ το ίδιο όραμα, ένωσε τη δύναμή σου μαζί μας.

Είμαστε δυνατοί και θα αλλάξουμε τον κόσμο καθώς θα αλλάζουμε τους εαυτούς μας.

 

www.enallaktikidrasi.com

Inspire your life

 

Είμαστε μία ομάδα νέων ανθρώπων που αγαπάμε τη Ζωή. Αγαπάμε τον Άνθρωπο. Πιστεύουμε στις δυνατότητές του. Ένας και μόνο άνθρωπος μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αρκεί να έχει ξεκάθαρο όραμα, ισχυρή θέληση και πίστη στον εαυτό του. Να αγαπά να εξελίσσεται και να γίνεται ό,τι καλύτερο μπορεί σωματικά, νοητικά και ψυχικά.

InspireYourBody:  Αγαπάμε να υπηρετούμε την Υγεία με τρόπους φυσικούς. Εμπνεόμαστε από τη Φύση. Πιστεύουμε ότι μία διατροφή πλήρης σε ένζυμα καιθρεπτικά συστατικά συνοδευόμενη από άσκηση και θετική σκέψη είναι ό,τι χρειαζόμαστε για τη βέλτιστη υγεία. Ασπαζόμαστε τη ρήση του Ιπποκράτη: «Η τροφή σου ας είναι το φάρμακό σου και φάρμακό σου ας  είναι η τροφή σου».

InspireYourMind: Αγαπάμε και προωθούμε την ουσιαστική γνώση, τη διαρκή αναζήτηση, μάθηση και εξέλιξη. Μας εμπνέει η δημιουργία, η επιστήμη, οι αρχαίες ελληνικές αξίες. Ακολουθούμε τη μέθοδο του Σωκράτη με βασικό άξονα το «Γνώθι σ ‘αυτόν».

InspireYourSoul: Αγαπάμε ό, τι αποπνέει Ομορφιά, Αλήθεια, Υψηλές Αξίες. Πολιτισμός, Μουσική, Θέατρο, Γράμματα, Τέχνες… Εμπνεόμαστε από ό, τι περιέχει τόλμη, φαντασία και προκαλεί έντονα συναισθήματα. 

.

 

Prestige

 

PRESTIGE. Μηνιαίο πολυτελές περιοδικό απόψεων και ποικίλης θεματολογίας. Διανέμεται δωρεάν.

 

Om Times

 

To Omtimes είναι ένα από τα πρωτοπόρα περιοδικά στο χώρο του Εναλλακτικού κόσμου με τεράστια επισκεψιμότητα και με άρθρα και συνεντεύξεις από κορυφαίες προσωπικότητες όπως οι Shirley Mc Lein, Doreen Virtue, Jeff Bridges, Keith Mitchell, Desmont Tutu, Deepak Chopra, Erich Von Daniken, Arriana Huffington, Alan Cohen, Noam Chomsky, Judith Orloff, Michelle Whitedove κ.α. Το Omtimes είναι ένα περιοδικό συνειδητότητας που σκοπό έχει την εξύψωση του Πνεύματος και την ευρύτερη κατανόηση του κόσμου μας. Ύστερα από την Αγγλική και Ισπανική έκδοση έρχεται και στην Ελλάδα ως διαδικτυακή πύλη, περιοδικό και ραδιόφωνο με σκοπό πάντα την μεγαλύτερη το δυνατόν διάδοση του μηνύματος για ένα νέο κόσμο, δίνοντας φωνή σε σημαντικούς ξένους πνευματικούς ανθρώπους, αλλά και σε σημαντικούς Έλληνες που έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν μέσα από το περιοδικό μας, με ανθρώπους από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Σκοπός μας δεν είναι μόνο τα λόγια, μέσα από το μη κερδοσκοπικό έργο του Humanity Healing Foundation βοηθούμε χιλιάδες παιδιά με τις εκστρατείες μας ενάντια στις ολοένα και αυξανόμενες επιθέσεις σε παιδιά Αλμπίνο στην Αφρική, υποστηρίζουμε εκατοντάδες ανθρώπους στο Πακιστάν να μπορέσουν να έχουν μία στέγη στη χώρα τους και στηρίζουμε τη γυναίκα της Αφρικής δίνοντας της πρόσβαση στην τεχνολογία. Σας καλούμε να μας επισκεφθείτε και να μοιραστείτε μαζί μας ένα όραμα για περισσότερη ειρήνη, για περισσότερη αποδοχή και κατανόηση και περισσότερη ανθρωπιά που είναι η βάση κάθε πνευματικής έκφρασης. H Ελληνική έκδοση του Omtimes ανοίγει τις πόρτες της και με μεγάλη ικανοποίηση βλέπει ήδη κόσμο να συμμετέχει ενεργά στους σκοπούς της, με πιο σημαντικό τον 1ο επίσημο δια-θρησκευτικό διάλογο που άνοιξε το μήνα Σεπτέμβρη το περιοδικό μας μακριά από δόγματα, αλλά με αγάπη στην ουσία της πνευματικότητας που κάθε θρησκεία φέρει. Καλούμε όλους τους Πνευματικούς αγωνιστές να συμμετέχουν κι αυτοί σε μία ειλικρινή προσπάθεια αλλαγής του κόσμου.

 


Business Woman

 

www.businesswoman.gr