/

 
 
 

ΟΜΙΛΗΤΕΣ


Sorita d'Este

H Sorita d'Este είναι συγγραφέας, ερευνήτρια και εκδότρια, που εκδηλώνει τις γνώσεις και το πάθος της για τα Μυστήρια μέσω της δουλειάς της. Η έρευνα και η συγγραφή της φτάνει ως τα  όρια του Δυτικού Εσωτερισμού και ακόμη παραπέρα, συχνά αμφισβητώντας και προκαλώντας το status quo, εμπνέοντας τους άλλους προς το βιωματικό μυστικισμό, με γερά θεμέλια στηριγμένα στα διδάγματα της ιστορίας. Πιστεύει με πάθος ότι είναι δυνατόν να εκδηλωθεί η δημιουργικότητα, η θετικότητα, η αγάπη και η γοητεία μέσω της δημιουργίας ανεξάρτητων κοινοτήτων, με ελεύθερη σκέψη και περισσότερο πνευματισμό, με γερά θεμέλια στην αλήθεια, τη φυσική ισορροπία και τη γενναιοδωρία. www.sorita.co.uk

Shakila Ιωάννα Μπράτη

 

Το 1987 ξεκίνησε η έρευνα και ενασχόλησή της με την ενέργεια και τη δυναμική των κρυστάλλων, κάτι που την οδήγησε στη σπουδή της Κρυσταλλοθεραπείας, την οποία εξασκεί επαγγελματικά από το 1991.


Τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να μεταδώσει τις γνώσεις της και την αγάπη της για τους κρυστάλλους στους μαθητές της, διδάσκοντας Κρυσταλλοθεραπεία στην Ακαδημία Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής. Παλαιότερα είχε διδάξει στο κολλέγιο της NHS και σε διάφορες σχολές εναλλακτικών θεραπειών της Ελλάδας.

 

Είναι Master Teacher Reiki και Master Angelic Reiki. Είναι κάτοχος πτυχίων στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, το Shiatsu, την Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφή, τον Ηλεκτροβελονισμό, τη Ρεφλεξολογία, την Αρωματοθεραπεία, το Spinework, το Bodynamic Foundation Course, το LightBimmer και είναι απόφοιτος της Εσωτέρας Θεραπευτικής και Ψυχοενεργειακής προσέγγισης. Έχει δίπλωμα SRT (Soul Response Therapy), Ηχομασάζ, και Βοτανοθεραπείας. Έχει εκπαιδευτεί στον Σαμανισμό από διάφορες κουλτούρες του κόσμου, στο Munay Ki, στο Channeling, και έχει εξειδίκευση σε διαφορετικές τεχνικές θεραπευτικής μασάζ. Καθοδηγεί ομάδες αυτογνωσίας, όπως η Blossoming Goddess, όπου χρησιμοποιεί τεχνικές από παραδόσεις όλου του κόσμου. Με την Ομάδα Blossoming Goddess επιδιώκει να αναβιώσει τη γνώση του Ιερού Θηλυκού στην Ελλάδα μέσα από Ιερά Τελετουργικά και Δρώμενα και την επαφή με Θηλυκά Αρχέτυπα. Στόχος της είναι η ενδυνάμωση και η ολιστική θεραπεία. Παράλληλα αναπτύσσει την έρευνά της μέσα από συνεργασίες με αντίστοιχες ομάδες της Αγγλίας και της Αμερικής, λαμβάνει μέρος σε Φεστιβάλ της Θεάς και οργανώνει εκπαιδευτικές εκδρομές σε αρχαιολογικούς χώρους λατρείας στην Ελλάδα. Οργανώνει Φεστιβάλ που ενώνουν εναλλακτικούς θεραπευτές, ομιλητές και ερευνητές από την Ελλάδα και τον κόσμο. Το 2009 ξεκίνησε τη συγγραφική της καριέρα με την έκδοση του βιβλίου της «Κρύσταλλοι: Οι δάσκαλοι του φωτός», από τις εκδόσεις Κέδρος. Ένα επιπλέον βιβλίο της βρίσκεται υπό έκδοση από τις εκδόσεις Δίον με τίτλο «Κρυσταλλικός Βελονισμός και Ορυκτά». Αποτελεί σταθερό συνεργάτη και αρθρογράφο σε επιλεγμένες εναλλακτικές εκδόσεις, εφημερίδες και ηλεκτρονικά portals, ενώ συνεργάζεται με εκδοτικούς οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Έχει διδάξει Θεατρικό Παιχνίδι σε ομάδες παιδιών προσφύγων από το Ιράκ και έχει φροντίσει ανήλικα παιδιά και εφήβους σε Θιβετιανό ορφανοτροφείο, μέσα από τη συμμετοχή της σε αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας. Οι καλλιτεχνικές της σπουδές, περιλαμβάνουν τον σχεδιασμό θεατρικού κουστουμιού, τη μικρογλυπτική, την κατασκευή μαριονέτας και το χειροποίητο κόσμημα. Οι καλές Τέχνες ήταν και παραμένουν πάντοτε το πάθος της, συνεχίζοντας να αποτελούν ακόμη εργαλείο για την αποτύπωση της έμπνευσής της, μέσα από τη φωτογραφία και την Τέχνη της κινησιοθεραπείας.

Jayne Claire

Η Jayne Claire είναι γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αμερική. Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στις θεραπευτικές τέχνες, ως Αναπνευστικός Θεραπευτής, με μεγάλη εμπειρία στην έκτακτη και εντατική υποστήριξη. Πάντοτε ερευνητική και περιπετειώδης, ξεκίνησε να ασχολείται με το New Age στη Φιλαδέλφεια της Αμερικής, στις αρχές της δεκαετίας του '80, καταλήγοντας πως "το να γνωρίζει κανείς τον εαυτό του είναι το γρηγορότερο εξελικτικό μονοπάτι προς τη Φώτηση." Κυρίαρχες επιρροές: Paramahansa Yogananda and The Self Realization Fellowship.
Ύστερα από ένα "Ταξίδι του Θεραπευτή" στη Βραζιλία, το 1986, όπου πληροφορήθηκε από πνευματιστές πως πρέπει να "επιστρέψει στη χώρα της ως ένας ήδη αναγνωρισμένος προφήτης", ανακάλυψε την ικανότητά της ως ένας ισχυρός διάμεσος (μέντιουμ), στα πλαίσια της πρακτικής των Seven Mountains Spirit Fist Kung Fu με το Master Phoc Phan.
To 1988-1989 εξερεύνησε την Ελλάδα για πρώτη φορά.
Το 1996 επιστρέφει στην Ελλάδα για να εκπληρώσει το πεπρωμένο της. Το 1997, μετά από ένα προσωπικό ταξίδι αναζήτησης του οράματος, στο νησί της Σαμοθράκης, ξεκίνησε την ανώτερη επικοινωνία με μία μεγάλης δυναμικής ενέργεια, που πήρε το όνομα "Δελφίνιοι".
Από εκείνο το σημείο και έπειτα, συνέχισε να επεκτείνει τη δυνατότητά της ως μάντης και διάμεσος ανώτερης επικοινωνίας, ταξιδεύοντας στα μέρη της Ελλάδας και προσφέροντας προσωπικές, ομαδικές και εντέλει Ιερές τελετουργίες σε αρχαιολογικούς χώρους και ιαματικές πηγές.
Την περίοδο αυτή, κατοικεί στο νησί της Σαντορινης.

 

Maya Moore Αδαμίδου

H Maya, μελετάει τις διασταυρώσεις του θεάτρου, του χορού, των media-arts, των εικαστικών τεχνών, θεωρητικές σπουδές στις παραστατικές τέχνες και κριτικής θεωρίας. Στην διδασκαλία της αντλεί από την εμπειρία της ως interdisciplinary καλλιτέχνης, ψυχοθεραπεύτρια μέσο των δημιουργικών τεχνών και παιδαγωγός. Στο έργο της περιλαμβάνει  ομάδες  με  φυσικές και διανοητικές αναπηρίες, ερασιτέχνες και επαγγελματίες χορευτές και ηθοποιούς. Είναι υδρυτικό του Kromantse Foundation, ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα ανάπτυξης, που έχει βάση στην Γκάνα, στο TMP (transnational migrant platform), πλατφόρμα που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των μεταναστών διεθνώς, στο Respect-Network Europe, μια οργάνωση που υποστηρίζει τα δικαιώματα των εγχώριων μεταναστών χωρίς χαρτιά, στο Media Performance Think-Tank, ένα ερευνητικό εργαστήριο για τις παραστατικές τέχνες και media-arts και Beyond Arts Platform, μια ομάδα που βασίζεται στην έρευνα των παραστατικών τεχνών.
Κατέχει Μεταπτυχιακό στη Χοροθεραπεία από το Codarts, University of the Arts στην Ολλανδία και MA in Performance Studies (Dance) από το Πανεπιστήμιο της Μάλτας. Δίνει μαθήματα και εργαστήρια σε σχολές χορού ως ελεύθερος επαγγελματίας  στην Ολλανδία, την Ελλάδα, και στη Γκάνα.

 

Βασίλειος Α Πάγκαλος MD, MSc, PhD

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1973.
Σπούδασε Ιατρική στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών ασχολήθηκε με την ιατρική έρευνα, εστιάζοντας στην διερεύνηση των μοριακών δομών και βιολογικής συμπεριφοράς του υποδορίου λίπους.
Απέκτησε τους τίτλους MSc στη ΔΜΥ και PhD Ιατρικής από τα Πανεπιστημία Πατρών και Κρήτης αντίστοιχα.
Ξεκίνησε την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής στην Ελλάδα (ΝΝΚ & ΝΙΜΤΣ) και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της  Πλαστικής Χειρουργικής στο Ισραήλ.
Εργάστηκε επί σειρά ετών στα τμήματα Πλαστικής Χειρουργικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Soroka (Israel) και Akadεmikliniken (Stockholm, Sweden) στα οποία μέχρι σήμερα συνεχίζει να αποτελλεί συνεργάτη και βασικό ερευνητή.
Βασική εξειδίκευσή του είναι η αισθητική ιατρική και έρευνα.

Λίλιαν Σίμου

Ακολούθησε σπουδές γαλλικής φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης (Paris IV) και διδάσκει γαλλικά. Εδώ και είκοσι πέντε χρόνια χρόνια, ασχολείται με την εσωτεριστική φιλοσοφία και την αστρολογία. Σπούδασε επί σειρά ετών σε σχολές του εξωτερικού και ελληνικές, ωστόσο συνεχίζει να ερευνά την ατέρμονη αυτή γνώση, αφού η προσπάθεια δεν είναι ποτέ αρκετή για την σοφία τόσων αιώνων. Μέλος της Astrological Association of Great Britain, διδάσκει αστρολογία, συγγράφει άρθρα και βιβλία, όπως: «Χείρωνας», «Σελήνη», «Επιλεκτική αστρολογία». Είναι συν-δημιουργός των βιβλίων «Το βιβλίο της αστρολογίας» και «Αστεροειδείς» από τις εκδόσεις Ηλίανθος, καθώς και των βιβλίων «Αστρολογία-Λόγος των άστρων», «Η αστρολογία στο βουνό των Κενταύρων»( μία έρευνα πάνω στα ευαίσθητα σημεία του ψυχισμού), «Η κατανόηση των όψεων και οι πλανήτες δίχως όψη» από τις εκδόσεις Διμελή, με συμμετοχή σε άλλες μελέτες και νέα βιβλία υπό έκδοση. Παράλληλα συμμετείχε και συμμετέχει με άρθρα, για πολλά χρόνια, σε έντυπα, όπως και στον ηλεκτρονικό τύπο.

Παύλος Σούλης

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1976. Σπούδασε μαθηματικά στο πανεπιστήμιο Πατρών όπου και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στα εφαρμοσμένα μαθηματικά και σύγχρονη φυσική με ειδίκευση στην ουράνια μηχανική. Το 2008 εγκαθίσταται στην Τεργέστη  όπου με υποτροφία του υπ. παιδείας της Ιταλίας συνεχίζει τις σπουδές του για την απόκτηση του διδακτορικού διπλώματος πάνω στην τροχιακή ευστάθεια πλανητών σε συστήματα πολλαπλών άστρων. Συνεργάστηκε με το διεθνές κέντρο θεωρητικής φυσικής ICTP και το αστεροσκοπείο της Βιέννης. Οι δημοσιεύσεις του σχετίζονται με την δυναμική συστημάτων πολλών βαθμών ελευθερίας και την μετάβαση από την τάξη στο χάος. Από το 2013 διοργανώνει σεμινάρια σχετικά με την αγγελική ενωχιανή μαγεία. Στα γνωστικά του αντικείμενα περιλαμβάνονται οι κατασκευές φυλαχτών των 72 αγγέλων, πλανητικά φυλαχτά σε μέταλλα και κερί και η ενδυνάμωση της αύρας σύμφωνα με τα τυπικά της του γνωστικισμού και της Καμπαλά. Ο Γελόμιρος είναι εισηγητής της πλανητικής τέχνης στην Ελλάδα και διατηρεί την ιστοσελίδα www.celestialmagick.com

Φωτεινή Kακογιάννου

Είναι Εκπαιδευτικός και απόφοιτος του αρχαιολογικού τμήματος του πανεπιστήμιου Αθηνών. Εργάστηκε ως επόπτης ανασκαφών στην εφορεία αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου με έδρα την Σάμο.
Συμμετείχε σε προγράμματα ανασκαφών στην περιοχή Ακρωτηρίου Σαντορίνης. Πορίσματα εργασιών της που αναφέρονται στην προϊστορική αρχαιολογία έχουν δημοσιευθεί στο τοπικό περιοδικό "Ελευσις", περιοχής Βόλου Μαγνησίας.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του τμήματος φιλοσοφίας - παιδαγωγικής- Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, με κατεύθυνση "Συστηματική Φιλοσοφία".

Εκπονεί διδακτορική διατριβή στο ΕΚΠΑ, με Θέμα "Αρχαιοελληνικές και Ρωμαϊκές πήγες και επιδράσεις στο Κοινωνικό Συμβόλαιο του ΡΟΥΣΣΟ" . Συγχρόνως ασχολείται με την εσωτερική φιλοσοφία, τα αρχαία ελληνικά μυστήρια και την ερμηνεία κείμενων παλαιογραφίας, ενώ παράλληλα φοιτά στο μεταπτυχιακό τμήμα συγκριτικής γλωσσολογίας.

Είναι Καθηγήτρια φιλόλογος με ενεργή παρουσία στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και το Υπουργείο παιδείας, ενώ παράλληλα ασχολείται με συγγραφικό έργο (άρθρα της δημοσιεύονται κατά καιρούς σε επιστημονικά περιοδικά) και το όνομα της αναφέρεται συχνά σε βιβλιοκριτικές και παρουσίασης οίων συγγραφέων

Χαρίτα Μήνη

Η Χαρίτα Μήνη είναι κλασική φιλόλογος με μεταπτυχιακές σπουδές στην ψυχολογία. Είναι συγγραφέας πέντε βιβλίων (ΝεοπαγανισμόςΣτα Ίχνη της ΑφροδίτηςΤο Ιερό Θηλυκό και η Μαγδαληνή κ.ά.). Έχει δημοσιεύσει ένα πλήθος άρθρων και δοκιμίων στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα. Το μεταφραστικό της έργο περιλαμβάνει ποικίλα ποιητικά και πεζά κείμενα, καθώς και αρχαίους ελληνικούς ύμνους. Έχει δώσει πλήθος διαλέξεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ έχει εμφανιστεί και σε αρκετές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Ιστοσελίδαwww.hmeenee.com

Ιστολόγια: hmeenee.wordpress.com/witchesandpagans.com/pagan-culture-blogs/mythic-wisdom.html,

Facebook: www.facebook.com/harita.meenee,  www.facebook.com/H.Meenee

Ραουάν Μουχιεντίν

O Ραουάν γεννήθηκε στο Χαλέπι της Συρίας το 1982

Φαρμακοποιός  Εθνικό και καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών .

Ειδικός Κινέικης Ιατρικής : Ακαδημία αρχαίας Ελληνικής και παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής .

Εδικός βελοννισμού και κινεζικής βοτανοθεραπείας  : Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής .

Ομοιοπαθητικός Φαρμακοποιός : Εθνική Εταιρία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής Συνεργασίας .

Αρθρογράφος και μεταφραστής Αρχαίων αραβικών ιατρικών κειμένων .     

Καθηγητής Διάγνωσηςz και ανατομίας-φυσιολογίας Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής .

Καθηγητής Φαρμακευτιης Τεχνολογιας  ΙΕΚ ΑΚΜΗ .

Καθηγητής Φαρμακολογίας Τοξικολογιας ΙΕΚ ΑΚΜΗ .

Επιστημονικός Συνεργάτης ομοιοπαθητικού και γαληνικού Φαρμακείου Δούνια Ιωάννα

Επιστημονικός Συνεργάτης Φαρμακείου Λαμπρινός-παπαθωμάς OE

Έλλη Τσουκνάκη


Γεννήθηκα στην Αθήνα και κατάγομαι από το Ρέθυμνο.

Είμαι απόφοιτος του τμήματος φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Λαμίας. Έχω σπουδάσει Βελονισμό, Ηλεκτροβελονισμό, ρεφλεξολογία, ενεργειακή διαιτολογία και Spa management . 
Ειδικεύθηκα σε πληθώρα θεραπευτικών τεχνικών μάλαξης διαφορετικών φιλοσοφιών. Ενδεικτικά αναφέρω την Ταϊλανδέζικη μάλαξη, την Θιβετιανη μάλαξη, την Βραζιλιάνικη μάλαξη, το deep tissue massage, το Chovati.

Έχω εργαστεί για πάνω από 15 χρόνια σε διάφορα γυμναστήρια, spa, ινστιτούτα και φυσικοθεραπεύτρια. Από το 2004 είμαι συνιδιοκτήτρια Φυσικοθεραπευτηρίου στα Δυτικά Προάστια.

Κεφαλαιοποιώντας την πολυετή εμπειρία μου στον χώρο της θεραπευτικής μάλαξης και θέλοντας να ενσωματώσω το ένδοξο παρελθόν της χώρας μας στις θεραπευτικές προσεγγίσεις σε μια σύγχρονη και πρωτοποριακή μέθοδo, αποφάσισα να εντρυφήσω στις διδαχές του μεγάλου Ιπποκράτη σπουδάζοντας τις τεχνικές του.

Καρπός αυτής μου της αναζήτησης ήταν η δημιουργία της πρωτοποριακής μεθόδου με την επωνυμία Αρχαία Ελληνική Μάλαξη® www.greekmassage.gr

 

Γιώργος Ιωαννίδης

Ο Γιώργος Ιωαννίδης γεννήθηκε στο Σιδηρόκαστρο Σερρών το 1977. Έχει σπουδάσει Ψυχολογία (Βa) και Ψυχανάλυση (Ma) στη Θεσσαλονίκη και στο Λονδίνο αντίστοιχα. Διετέλεσε ψυχοθεραπευτής (2001-3), αρχισυντάκτης του μηνιαίου περιοδικού Mystery (2004-2013), και καθηγητής Ψυχολογίας στο Life Therapy Academy (2005-15). Έχει γράψει και κυκλοφορήσει εφτά προσωπικά βιβλία-έρευνες πάνω στην φιλοσοφία, τις παραδόσεις, τον φολκλορισμό, την ψυχολογία και την θεολογία όπως το Ο Δρόμος του Βουβαλιού: Η Σοφία του Ζεν μέσα από 10 Εικόνες, Το Ιερό Δισκοπότηρο & το Μυστήριο της Αιώνιας Ζωής, Ανήσυχες Σκιές: Φαντάσματα, Μόρα & το Πρόβλημα του Θανάτου. Έχει επιμεληθεί και συμμετείχε με δικά του κείμενα σε μεγάλο αριθμό συλλογικών βιβλίων που αφορούν το παράξενο, τον εσωτερισμό και τα σύμβολα. Έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμες ομιλίες και διαλέξεις σε βιβλιοθήκες και Πνευματικά Κέντρα πάνω σε θέματα αυτογνωσίας και αναζήτησης. Σήμερα ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη ως διευθυντής των εκδόσεων Δαιδάλεος, σύμβουλος έκδοσης και υπεύθυνος επικοινωνίας του Ομίλου Δραστηριοτήτων "Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή". Για περισσότερες πληροφορίες για την ζωή και το έργο του, επισκεφτείτε τον προσωπικό του ιστότοπο www.apophenia.gr

 

Πένυ Λέβεντου

Έχοντας σχέση με την γιόγκα σαν ασκούμενη 7 χρόνια και έχοντας δει την θετική της επιρροή στο σώμα, στην ψυχολογία, στον τρόπο που βλέπει κανείς και αντιμετωπίζει τη ζωή του, το 2013 ολοκλήρωσε την εκπαίδευση δασκάλων Χάθα Γιόγκα 200 ωρών, κοντά στον Ανδρέα Προβελέγγυο. Η φύση του αιώνιου μαθητή και το ενδιαφέρον πάνω στο κάθε τι που σχετίζεται με το γιόγκα και τις διάφορες πτυχές του έχει οδηγήσει στην παρακολούθηση και συμμετοχή σε πολλά μετεκπαιδευτικά όπως και σε διάφορα δρώμενα και εκδηλώσεις γύρω από το χώρο του γιόγκα και των εναλλακτικών θεραπειών γενικότερα. Σκοπός και στόχος της είναι η διάδοση και ενημέρωση σχετικά με ένα πιο συνειδητό τρόπο ζωής, η αποδοχή του ίδιου μας του εαυτού όπως και η συμπόνια προς τον συνάνθρωπο αλλά και προς τα άλλα πλάσματα. Αυτό που πιστεύει και διδάσκει είναι πως όλα ξεκινούν με την αναπνοή και όποιος είναι ικανός να αναπνεύσει είναι ικανός και για να ασκηθεί στη γιόγκα. Η γιόγκα είναι κατάλληλη για ανθρωπους κάθε ηλικίας, σωματότυπου και σε οποιαδήποτε φυσική κατάσταση. Δεν χρειάζεται όπως συνήθως πιστεύουν κάποιοι να είναι κανείς ευλύγιστος, γυμνασμένος, αδύνατος, ή να έχει δύναμη για να ξεκινήσει την γιόγκα. Κάποια απο τα παραπάνω ή και όλα μπορει κάλλιστα να είναι προιόντα της άσκησης στην γιόγκα και όχι προϋποθέσεις γιαυτην. Εκτός από γιόγκα ασχολείται με την ταϋλανδέζικη μάλαξη και κατέχει τον πρώτο βαθμό στο ρέικι.

Μαρία Τελίδου

Η Μαρία Τελίδου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971 και είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί ως γυμνάστρια στην Ελλάδα και στην Αγγλία. Από το 2000 και για τα επόμενα 10 χρόνια έζησε στην Ινδία ως εθελόντρια στον μεγάλο πνευματικό και φιλανθρωπικό οργανισμό της ΑΜΜΑ, την διεθνούς φήμης πνευματική δασκάλα και φιλάνθρωπο, οργανώνοντας οικολογικά προγράμματα και μελετώντας τις Ανατολικές πνευματικές διδασκαλίες. Παράλληλα σπούδασε την Μέθοδο Θήτα και εντυπωσιασμένη από την αποτελεσματικότητα της αποφάσισε να ασχοληθεί εξ ολοκλήρου με αυτήν.

Το 2010 επιστρέφει στην Ελλάδα και καθιερώνει για πρώτη φορά στην χώρα μας τη Μέθοδο Θήτα. Έκτοτε διδάσκει συστηματικά την τεχνική της Μεθόδου Θήτα μέσω ομαδικών σεμιναρίων, για να ωφεληθούν όλο και περισσότεροι άνθρωποι. Επίσης η Μαρία προσφέρει ατομικές συνεδρίες.
Η Μαρία έχει μεταφράσει και επιμεληθεί τα εγχειρίδια της Μεθόδου Θήτα και τα βιβλία της Μεθόδου Θήτα ” ΤhetaHealing – H Πρωτοποριακή Ενεργειακή Μέθοδος Θεραπείας” και “ΤhetaHealing – Προχωρημένο Επίπεδο”.
Συμμετέχει σε Πανελλαδικές Εκθέσεις και Φεστιβάλ, όπως το Alterscope, Planet Therapy, Ενάλλαξη, Ρέϊκι Φεστιβάλ και άλλα, παρουσιάζοντας την Μέθοδο Θήτα και δίνοντας διαλέξεις.
Διεξάγει όλα τα σεμινάρια της Μεθόδου Θήτα, συχνά μέσα στο έτος, σε όλη την Ελλάδα όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδος

Στοιχεία επικοινωνίας:

Κινητό: 6949762983
E-Mail: info@thetahealinggreece.com
Ιστοσελίδα: www.thetahealinggreece.com

 

Βασιλική  Γκίκα

Σπούδασε πολιτική επιστήμη και συνεχίζει με σπουδές στην ψυχολογία. Διδάσκει γιόγκα και αγγελικό ρέικι ενώ παράλληλα ασχολείται με την ανθοθεραπεία.ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.Ανδριάννα Γεροντή

Ξεκίνησα τις σπουδές μου στον τομέα της Ψυχολογίας στο Luton University της Αγγλίας, και συνέχισα στο SouthEastern College στην Ελλάδα. Εκπαιδεύτηκα στον Συντονισμό Ομάδων Σχολών Γονέων, στις Διαταραχές Λόγου, στην Χοροθεραπεία για Ενήλικες (Laban Analysis) και Κινητική Θεραπεία για παιδιά (Veronica Sherborne) στην Κλινική Ψυχοπαθολογία, Συνθετική Ψυχοθεραπεία και στην Ατομική και Οικογενειακή Συστημική Αναπαράσταση. Τα τελευταία 15 χρόνια, εργάζομαι στο ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ., βοηθώντας ανθρώπους να κατανοήσουν τον εαυτό τους και να έρθουν σε επαφή με την απίστευτη δύναμη που κρύβουν μέσα τους, ώστε να οδηγηθούν σε έναν κόσμο αγάπης, αποδοχής και κατανόησης. Κάτι που όλοι έχουμε ανάγκη και δικαιωματικά αξίζουμε! Πιστεύω στην εσωτερική δύναμη του ανθρώπου και στόχος μου είναι να διευκολύνω την διαδικασία αλλαγής του, έτσι ώστε να κατανοήσει καλύτερα τα ζητήματα που τον απασχολούν, να βρει τρόπους αντιμετώπισης και να ανακαλύψει νέες οπτικές που θα αλλάξουν την ζωή του, προς το καλύτερο.Ιωάννα Μαργαρώνη

Η Ιωάννα Μαργαρώνη έχει σπουδάσει οικονομικά σε επίπεδο ΜΒΑ. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική και έχει πτυχίο πιάνου. Ανακάλυψε τη γιόγκα και το διαλογισμό το 2009. Το 2011 αποφοίτησε από το Studio One Fitness School με ειδικότητα Group Exercise Leader (άσκηση σε ομαδικά προγράμματα εκγύμνασης). Είναι επίσης πιστοποιημένη καθηγήτρια του συστήματος bodyART του Robert Steinbacher.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια γιόγκα με γνωστούς δασκάλους (Desiree Rumbaugh, Ana Forrest, Matthew Sanford, Simon Park). Eίναι κάτοχος 2ου βαθμού Usui Reiki και έχει σπουδάσει Ταϋλανδέζικο και Αγιουρβεδικό μασάζ, καθώς και Κρυσταλλοθεραπεία. Από το 2013 ανήκει στην ομάδα αυτογνωσίας Blossoming Goddess.

Διαλογισμός εν κινήσει

Ο διαλογισμός εν κινήσει ξεκινά από το κέντρο ιερού, όπου «κατοικεί» η γλυκύτητα της χαράς, της απόλαυσης και της δημιουργίας. Το ανθρώπινο σώμα έχει φτιαχτεί για να κινείται. Εστιάζοντας την προσοχή και την πρόθεσή μας στην κάθε μας κίνηση μπορούμε να θυμηθούμε, αλλά και να αισθανθούμε πως, μαζί με το σύμπαν, είμαστε συνδημιουργοί της πραγματικότητάς μας.

 Ananda Ichashakti

Εκπαίδευση σε πολλαπλές μορφές Γιόγκα : Χάθα, Ζνανα και Ραζα Γιόγκα , με ανωτέρου επιπέδου Μύστες όπως και στην Πνευματική Παράδοση του συστήματος Ταντρα Γιόγκα , Υψηλές Μυήσεις βουδιστικής γιόγκα , Kalachakra και Powa . Συνολική εμπειρία στον τομέα της διδασκαλίας του συστήματος γιόγκα και προσωπικής ανάπτυξης : πάνω από 20 χρόνια Είναι ιδρυτικός μέλος στο «Σύλλογο Γιόγκα Ελλάδος» . Ο στόχος της ζωής της, πέρα από την εφαρμογή της υψηλότερης πνευματικότητας, είναι η συμμετοχή σε δραστηριότητες για το συλλογικό καλό και την εξέλιξης της κοινωνίας σε ένα ανώτερο επίπεδο πνευματικότητας. Ίδρυσε την « Σχολή Εξέλιξης », μια σχολή για γιόγκα , πνευματική εξέλιξη και εναλλακτικές θεραπείες την οποία διευθύνει πάνω από 10 χρόνια όπου διδάσκονται ένα σύστημα Γιόγκα και υψηλού διαλογισμού δομημένο σε 7 έτη εξέλιξης και διδασκαλίας που εμπεριέχει δυνατές τεχνικές για την Κουναδαλινη, την παράδοση Ταντρα γιόγκα και ανώτεροι διαλογισμοί σύνδεσης με την πνευματική καρδιά για τον συντονισμό με την αιώνια θεϊκή ψυχή μας.

 Τίνα Myntz-Ζυμαράκη

Δασκάλα Yoga κι εκπαιδεύτρια δασκάλων, ακτιβίστρια, ομιλήτρια, λάτρης της Ινδικής φιλοσοφίας και φιλόζωη, η Τίνα έχει συμπλήρωσει πάνω από 6.000 ώρες διδασκαλίας, με επιπλέον εκπαιδευτικά σε Jivamukti, Ashtanga, Bhakti Flow, Σανσκριτικά, Προγεννητική Yoga και Yoga για παιδιά. H Τίνα είναι συνδιοργανώτρια της δράσης Yoga sto Alsos και συντονίστρια του δικτύου Women’s Circle Athens. Ασκεί, μελετάει και μοιράζεται πρακτικές αυτογνωσίας κι εξέλιξης τα τελευταία 15 χρόνια.

Έπειτα από δεκαέξι χρόνια στο εξωτερικό, η Τίνα επέστρεψε στη λατρεμένη της πατρίδα στα τέλη του 2010. Έκτοτε, έχει υπάρξει δραστήρια σε πολλά μέτωπα, με στόχο να φέρει τη σοφία και τα οφέλη του γιόγκα σε όλο και περισσότερους ανθρώπους. Πιστεύει στη δύναμη της πρακτικής να αλλάξει τον κόσμο μας προς το καλύτερο, από το μέσα προς τα έξω: τα μαθήματα μαζί της είναι θεραπευτικά, αυθεντικά και απολαυστικά, ενώ εκφράζουν την πεποίθησή της ότι η πρακτική της γιόγκα μπορεί (και οφείλει) να είναι προσιτή κι ευχάριστη για όλους.

Για το πλήρες βιογραφικό, άρθρα, σεμινάρια, εκδρομές και πρόγραμμα μαθημάτων: http://yogawithtina.wordpress.com

Yoga classes, workshops and retreats in Athens.Ιουλία Πιτσούλη

Η Ιουλία Πιτσούλη είναι δημοσιογράφος,

συγγραφέας και σύμβουλος ψυχικής υγείας. Ως

δημοσιογράφος έχει εργαστεί για περιοδικά και

εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας και για αρκετά

χρόνια παρουσίαζε τις δικές της τηλεοπτικές και

ραδιοφωνικές εκπομπές.

Έχει γράψει 6 βιβλία " Μυστική Οδύσσεια", «

Ηρακλής ο Ήρωας μέσα μας» "Έρως και Ψυχή", " Κοιλάδα των Ρόδων 4000

μ.Χ. κριτική ανάλυση", "Η 7η Πύλη" , " Έλληνες οι θεοί της Αιγύπτου" ".

Από το 1995 συντονίζει ομάδες και σεμινάρια αυτογνωσίας με πυρήνα

έμπνευσης την ελληνική μυθολογία και φιλοσοφία και τα Μαθήματα Θαυμάτων (

Course in Miracles). Από το 2010 είναι εγκεκριμένη συντονίστρια για την Ελλάδα

του Σεμιναρίου Ανάπτυξης Ανώτερης Νοημοσύνης του Monroe Institute.

 

Είναι ιδρυτικό μέλος του Κτήματος Νοόσφαιρα.

Eπικοινωνία info@noosfera.gr

Τηλ 6937113537Μαρία Ξιφαρά

Η Μαρία Ξιφαρά είναι ψυχολόγος και

ψυχοθεραπεύτρια.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Paris VII και

συνέχισε την εκπαίδευσή της στους

συμπληρωματικούς κλάδους της ψυχοθεραπείας Hypnose, EMDR, NLP, Energy

Psychology, EFT, TAT.

Από το 1997 συντονίζει ομάδες και βιωματικά σεμινάρια αυτογνωσίας,

αυτοβελτίωσης και μελέτης των Μαθημάτων Θαυμάτων ( Course in Miracles).

Από το 2010 είναι εγκεκριμένη συντονίστρια για την Ελλάδα του του Σεμιναρίου

Ανάπτυξης Ανώτερης Νοημοσύνης του Monroe Institute.

 

Είναι ιδρυτικό μέλος του Κτήματος Νοόσφαιρα.

Επικοινωνία: info@noosfera.gr

Tηλ 6974918422Μαρια Καλαϊτζη

Ψυχοθεραπεύτρια – Ψυχοδραματίστρια
Μέλος (PIfE) Psychodrama Institute fur Europa
Γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.
Σπούδασε ψυχολογία στο Universite Paul Vallery ΙΙΙ  στο Montpellier της Γαλλίας. Στην συνέχεια εκπαιδεύτηκε στο Ψυχόδραμα, στο Psychodrama Institute fur Europa (PIfE) με έδρα το Βερολίνο.
Από το 1982 συνεργάστηκε για πολλά χρόνια με το Εθνικό κέντρο Κοινωνικών Ερευνών του Υπουργείου Έρευνας και Τεχνολογίας, στο ερευνητικό τμήμα. Παράλληλα πρόσφερε εθελοντική εργασία σε έρευνες σχετικά με το περιβάλλον. 
Υπήρξε ενεργό μέλος των ομάδων κοινωνικής στήριξης στην Κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Αγ.Δημητρίου.   Έχει κάνει αρκετές συνεργασίες όπως με τον Ξενώνα για ψυχικούς ασθενείς ΑΝΙΜΑ. Ομαδικές ψυχοδραματικές συνεδρίες και παρουσίαση βιωματικών σεμιναρίων στο κέντρο εναλλακτικών θεραπειών “Faethon” καθώς και στο  «Κτήμα Νοόσφαιρα”.  Επίσης έχει παρουσιάσει σεμινάρια σε πανευρωπαικά συνέδρια της PIfE και ISA (International Summer Academy).
Σήμερα διατελεί και Γραμματέας του μη κερδοσκοπικού σωματείου “Φίλοι της Νοόσφαιρας” με σκοπό την αλληλοβοήθεια και ανάπτυξη της συνειδητότητας.


Επικοινωνία:   kalaitzimaria56@yahoo.gr
http://www.kalaitzimaria.blogspot.com
Τηλ. Επικοινωνίας: 6973996067Μαριάμ Πρόκου

Γεννηθηκε στην Αθηνα και μεγαλωσε μεσα σε μουσικη οικογενεια μεταφραζοντας τα μουσικα ακουσματα σε κινηση και χορο. Μεσα απο πολλες χορευτικες διαδρομες...Κλασικο, Τζαζ, Βarre a terre , Φλαμεγκο , Ταγκο κα. συναντιεται με τον Συγχρονο Ανατολιτικο Χορο στο Παρισι.οπου εκπαιδευτηκε απο την Assia Geumra . Στη συνεχεια στην Κολονια απο την Sahrazante και στην Αιγυπτο απο τον Mahmood Reda , Farida Fahmy , Nour κα. Στο Λονδινο μαθαινει Bollywood-Oriental .Με την France-Schott-Billman κανει Dance, Rhythm Social Link and Therapy- Πρωτογονη Εκφραση . Με τον Morgan Goodlander Αrt-Terapy-Gestalt - Σχεσιακη Θεραπεια μεσω Τεχνης . Με την Jane Rigby , Samanic Energy Medicine , Q'-ero Peru . Απο το 1998 διδασκει και εκπαιδευει ομαδες στην Εναρμονιση Θηλυκοτητας στον Ανατολιτικο Χορο. Το 2004 γραφει και χορογραφει ενα Αραβικο-Ινδικο Παραμυθι με τιτλο " Αν τολμουσες...Ηλιε της Ερημου " και δημιουργει το Ανατολιτικο-Ινδικο Χοροθεατρο με τη χοροθεατρικη της ομαδα " Liaison " Το 2007 γραφει το "Πλαισιο και Θεμα" ενα βοηθημα για την κατανοηση και θεραπευτικη εκφραση του Ανατολιτικου Χορου. Το 2012 βαζει σε εφαρμογη το Ερευνητικο Εργαστηρι Ανατολιτικου Χορου με τη μεθοδο Creation - Τα 4 Προσωπα της Γυναικας , ενα Ταξιδι ανακαλυψεις , εκφρασης και Δημιουργικης Μεταμορφωσης με οδηγο την Αυθεντικη Κινηση του Γυναικειου Σωματος στον Ανατολιτικο χορο . .Συνεργαζεται και παρουσιαζει , Μαθηματα -Σεμιναρια-Παραστασεις σε Φεστιβαλ , Πολιτιστικα δρωμενα , Πολυχωρους Τεχνης κ Εκφρασης-Μουσικες κ Θεατρικες σκηνες κα. στην Ελλαδα και το εξωτερικο.Το Προσωπικο της Στυλ στον Ανατολιτικο χορο ειναι επηρεασμενο απο το περασμα της Αραβικης κουλτουρας στην Πολη του Φωτος και την Πνευματικη-Εκστατικη Μορφη του Χορου στις Αραβικες χωρες.Σοφία Φωτεινού

Μαθήτρια της Εσσαϊκής Σχολής και της Σχολής της Εσσαϊκής Κίνησης της Ευρώπης και

του Καναδά εδώ και 7 χρόνια, η Σοφία Φωτεινού έχει λάβει και εξακολουθεί να

λαμβάνει τις απαραίτητες καταρτίσεις και διαμόρφωση, προκειμένου να μεταδώσει

συγκεκριμένα εργαλεία-κλειδιά αυτο-θεραπείας και μελέτης, μέσα από ομιλίες,

σεμινάρια διαλογιστικών κινήσεων, μυητικά δρώμενα. Η εκπαιδευτική δραστηριότητα

της ομιλήτριας έχει λάβει και εξακολουθεί να λαμβάνει χώρα σε Κέντρα στην Αθήνα, τη

Θεσσαλονίκη, τους Δελφούς κ.α. Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα φεστιβάλ

εναλλακτικών θεραπειών.

 Παναγιώτης Ελευθεράκης

Ελευθεράκης Παναγιώτης Γεννήθηκε το 1975 στον Πειραιά, Από το 2000 έως το 2003 έκανε σπουδές στα Ανθίσματα Μπαχ με δάσκαλο τον Νίκο Συνατσάκη, Creative healing με την Κατερίνα Παπακωνσταντίνου, πήρε τον 1ο βαθμό του Reiki με την jenny colebourne και καταρτίστηκε με σεμινάρια διατροφής βάση τις παραδοσιακής Κινέζικης ιατρικής με τον Αλέξανδρο Τηλικίδη, Shiatsu για την οικογένεια και On Site Massage με την Ane Grimseth. Aπό το 2003 έως το 2010 σπούδασε ζωγραφική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών στο εργαστήριο του Ζαχαρία Αρβανίτη Σχεδιασμό Εσωτερικού Χώρου, Ασχολήθηκε με Αγγελικές θεραπείες στην «πύλη τον αγγέλων» με την Μαρία Ζαβού και σπούδασε τα 3 επίπεδα του Feng Shui με τον Κώστα Οικονόμου. Τα τελευταία χρόνια επιχειρεί με την οικογένεια του να ζήσει κοντά και σε εναρμόνιση με την φύση, όσο το δυνατόν με αυτάρκεια στο Κτήμα Τοτόρο και παρακολουθεί την σχολή της εξέλιξης με την Isha Ichashaktiananda.και μαθήματα παιδαγωγικής Waldorf.Χρήστος Άρχος

 

Ο Χρήστος Άρχος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982 και το ενδιαφέρον του για τον άνθρωπο ξεκίνησε απο πολύ νωρίς. Αφότου ολοκλήρωσε της βασικές του σπουδές, πήγε Αγγλία όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με μεταπτυχιακό στη Ψυχολογία Συμβουλευτικής και απέκτησε στη συνέχεια εξειδίκευση στην Γνωσιακή – Συμπεριφορική θεραπεία περαιτέρω σεμινάρια και εξειδίκευση απέκτησε στιςΔιαταραχές της διάθεσης και στη συμβουλευτική σχέσεων και πιο πρόσφατα ασχολήθηκε με την Ψυχολογία της οικογένειας. Ο Περισσότερος κόσμος όμως τον έμαθε όχι σαν Ψυχολόγο αλλά σαν Αστρό – Ψυχολόγο. Επαγγελματίας αστρολόγος απο το 2003 με ενασχόληση με την αστρολογία  20 χρόνια, ξεκίνησε να διαβάζει βιβλία αστρολογίας ήδη απο το 1995. Ασχολήθηκε εκτενώς με την ψυχολογική αστρολογία, συναστρία και σχέσεις αλλά και την προσωπική ανάπτυξη των ανθρώπων γύρω του.

Πιστεύει ότι κάθε άνθρωπος έχει τη δυνατότητα στη ζωή του να απελευθερωθεί και να αλλάξει τη ζωή του απο τις καταστάσεις που τον καταπιέζουν. « Η αστρολογία είναι η ατραπός για την ανακάλυψη του πραγματικού μας εαυτού και ο δρόμος να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τη ζωή μας και να τη ζήσουμε».
Σύμβουλος πολλών ανθρώπων πρώτος εισήγαγε στην Ελλάδα το 2006 το 1ο τετραετές πρόγραμμα σπουδών αστρολογίας ως Καθηγητής Εσωτεριστικών Σπουδών στην Ακαδημία ΨΧ, ενώ απο το 2003 σαν Καθηγητής αστρολογίας έχει παρουσιάσει στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό πολλά σεμινάρια. Δούλεψε για 5 χρόνια στο Περιοδικό Ζώδια και Μέλλον αλλά συνεργάστηκε και με τα περιοδικά 30 μέρες άστρα, Αστρολογική Πυξίδα και Αστρολογικός Οδηγός.  Συνεργάτης πολλών site και περιοδικών ανά τον Κόσμο με κορυφαίες αναρτήσεις και επιτυχίες όπως oroskopos.grin2life.gr,  myhoroscope.gr,eportal.grdrosostalida.com4women.gromtimes.comascendinghearts.com. Στη Ψυχολογία έχει γράψει άρθρα για το Omtimes Magazine και το «Ψυχολογία σήμερα«.  Είναι πρόεδρος του τμήματος έρευνας του VAF – Vaastu astrological foundation αλλά και editor του Om Times Magazine για το Humanity Healing Foundation στον τομέα της Αστρολογίας. Ιδρυτικό μέλος των πρώτων 2 συλλόγων αστρολογίας στην Ελλάδα (Πάμε Αστρολογία και Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος). To 2015 έφερε στην Ελλάδα ως υπεύθυνος έκδοσης σε μετάφραση το γνωστό περιοδικό Οmtimes στα Ελληνικά ένα περιοδικό, ψυχολογίας, εναλλακτικών και μεταφυσικών ενδιαφερόντων. Απο το 2012 διατηρεί την παλιότερη σε ηλικία ραδιοφωνική αστρολογική εκπομπή «Αστρολογισμοί» με μεγάλη επιτυχία αρχικά στο e-star.gr και μετέπειτα στο voicewebradio.com και πια στο focusmusic.gr.

Πέρα απο την ειδίκευση του στην Μοντέρνα Αστρολογία και Ψυχολογική αστρολογία το 2015 τέλειωσε τις σπουδές στου στην Ελληνιστική αστρολογία με ιδιαίτερα σχέδια για αυτή ενώ ξεκινά το πρώτο πρόγραμμα Έρευνας αρχαιοαστρονομίας και Εθνοαστρολογίας στην Ελλάδα.

Απο το 2013 έχει τηλεοπτικές εκπομπές Αστρολογίας  όπως «Ζώδια και Μέλλον» και «7 μέρες Άστρα» στο Focus web tv και «Love Stars» και «Αστρολογικό Δελτίο» στον oroskopos.gr.   Το 2014 αποφάσισε να κάνει μία εκπομπή Ψυχολογίας και ονομάστηκε «Διαπροσωπικά» λόγω και του site http://www.diaprosopika.com που άνοιξε σε συνεργασία με αγαπητούς συναδέλφους, Ψυχολόγους αυτή τη φορά."

 


Πάνος Αναστασάκης

 

Ο Πάνος Αναστασάκης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και η γνωριμία

του με την έννοια της σύνδεσης επιστήμης και πνευματικότητας έγινε μέσω

των γονιών του σε πολύ μικρή ηλικία. Οι παιδικοί του ήρωες, ο Σωκράτης και

ο Ιπποκράτης, ο Απόλλων και ο Αχιλλέας, αποτελούσαν στο παιδικό μυαλό

του ένα εκρηκτικό μείγμα αρχαίων επιστημόνων και μυθικών ηρώων που

προέρχονταν από την ίδια αόρατη Πηγή της Ζωής.   

Με το πέρασμα των χρόνων,  ο Πάνος έγινε ο ίδιος ήρωας της ζωής του.

Πτυχίο στα οικονομικά, μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στη

συνέχεια είσοδος στο κόσμο των επιχειρήσεων και σταδιακή δημιουργία

διεθνούς καριέρας στη διαχείριση επενδυτικών κεφαλαίων. Η επιχειρηματική

του σταδιοδρομία περιλαμβάνει σημαντικό αριθμό διεθνών επενδυτικών

έργων και συντονισμό ομάδων ανθρώπων διαφορετικών εθνικοτήτων και

κοινωνικού υπόβαθρου, από ποικίλους επιχειρηματικούς κλάδους, καθώς και

την ίδρυση ή συνίδρυση επιτυχημένων εταιριών που δημιούργησαν

σημαντικές αποδόσεις για τους μετόχους τους.  

Όμως η ευτυχία δεν μετριέται με την επιτυχία. Η ανταγωνιστική αρένα του

παραδοσιακού επιχειρηματικού κόσμου τον οδήγησε με τον καιρό σε

αποκοπή από τον αληθινό Εαυτό, με φυσικό επακόλουθο τη σωματική και

συναισθηματική δυσαρμονία.    

Αυτό ήταν το κρίσιμο σημείο που οδήγησε στην απόφαση να αλλάξει τον

τρόπο ζωής του. Ξεκίνησε ένα ταξίδι γνώσεων μεταμόρφωσης σχετικά με την

απίστευτη Θεϊκή δύναμη του σώματός μας, του νου και του πνεύματος μας

καθώς και την επανασύνδεση με την Πηγή της Ζωής. Αυτό τον οδήγησε σε

πολλά ταξίδια σε μέρη με υψηλές δονήσεις και ο δρόμος του συναντήθηκε με

άτομα ανώτερης συνειδητότητας που τον βοήθησαν στη διεύρυνση της

επίγνωσής του.  

Επειδή η ενέργεια ακολουθεί την επίγνωση, άρχισε να μορφώνεται στη

δημιουργία ενός υγιούς και ολοκληρωμένου εαυτού. Μελέτησε με τον

κορυφαίο νευροεπιστήμονα Δρ. Joe Dispenza τις απίστευτες δυνάμεις του

νου, με τον καθηγητή Φυσικής του Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης,

Δρ. Konstantin Korotkov την Ηλεκτροφωτονική Μέτρηση της Βιο-ενέργειας και

πρόσφατα έγινε πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Υγείας από το φημισμένο

Ίδρυμα Υγείας του Ιπποκράτη στην Φλόριντα των ΗΠΑ.

Σήμερα διευθύνει, μαζί με την σύντροφο της ζωής του Φλάβια, την εταιρεία

Αγάπη της Υγείας (Love of Health). Μια εταιρεία ολιστικής ευεξίας, με έδρα το

Λονδίνο, που έχει σκοπό, μεταξύ άλλων, την εκπαίδευση και καθοδήγηση

ατόμων στην αλλαγή προς έναν υγιεινό και ευτυχισμένο τρόπο ζωής.

Ο Πάνος είναι συνιδρυτής της Link∞Media με το όραμα της συλλογικής

αφύπνισης σε μία συνειδητή και αειφόρο στάση ζωής υπέρ όλων των όντων

και της Μητέρας Γης.

Ειρήνη Δελημήτρου

Η Μητέρα Φύση ήταν πάντα μία ζεστή αγκαλιά για μένα. Σιγά σιγά άρχισα να ανακαλύπτω και να κατανοώ την ιδιαίτερη σύνδεση που είχα με τα δέντρα, τα φυτά και τα βότανα και την αγάπη μου για την κατανόηση της ενέργειάς τους.
Ως πρώτο βήμα σπούδασα Βοτανοθεραπεία  και Ανθοθεραπεία, όπου όλη η παιδική μου εμπειρία λειτούργησε ως βάση στήριξης της εμπεριστατωμένης και επιστημονικά δοσμένης πλέον γνώσης της φύσης.
Πλαισίωσα τις σπουδές μου με ιατρικά μαθήματα ανατομίας,φυσιολογίας και παθολογίας του ανθρώπινου οργανισμού. 
Επεκτάθηκα σε όλους τους συναφείς κλάδους, πλουτίζοντας τη βασική μου εκπαίδευση με τη μελέτη της γεμμοθεραπείας, των ομοιοπαθητικών αλάτων Suessler, την αντιγήρανση, τα αντιοξειδωτικά σκευάσματα, την ειδική αποτοξίνωση, την καλλυντική φαρμακοτεχνία, την παρασκευή φυσικών ιαμάτων και τις ειδικές χρήσεις των προϊόντων της μέλισσας. 
Συνέχισα αποκτώντας εμπειρία στις βοτανικές παραδόσεις άλλων περιοχών του πλανήτη μας, όπως του Περού, του Αμαζονίου, της Αφρικής, της Κίνας, τις οποίες χρησιμοποιώ ως χρυσές πινελιές ενίσχυσης των βοτάνων της λεκάνης της Μεσογείου, καθώς και σαμάνικες τεχνικές επίγνωσης από την Μητέρα Φύση, τις οποίες εφαρμόζω στις ατομικές συνεδρίες Ολιστικής Βοτανικής με βότανα και ανθοϊάματα.
Για να μπορεί ο άνθρωπος να ωφελείται σε όλες του τις υποστάσεις, υλικές και αιθερικές, δημιουργώ μία αγκαλιά θεραπείας χρησιμοποιώντας όλες τις μορφές των ιαμάτων και των ενεργειών που προέρχονται από την Μητέρα Φύση, εμπλουτίζοντάς την με τον ήχο των κρυσταλλικών κυμβάλων σε μουσικά ταξίδια για το άνοιγμα της συνειδητότητας.
Εργάζομαι για την αναβίωση μίας από τις βασικές θεραπευτικές μεθόδους της αρχαιότητας, των Βοτανικών Λουτρών, τα οποία έχουν εκπληκτικά αναζωογονητικές ιδιότητες σε ολόκληρο τον οργανισμό, δίνοντας την δυνατότητα στο σώμα να απορροφήσει τις θεραπευτικές ουσίες που χρειάζεται, καθώς και την ενέργεια της Μητέρας Φύσης, από τα εκατομμύρια πόρους του δέρματος.
Προσφέρω τις γνώσεις μου σε σεμινάρια για τα Ανθοελιξήρια "Το Νερό της νέας Γής" και τις θεραπευτικές ιδιότητες και τις χρήσεις ευρέως γνωστών βοτάνων από την κουζίνα έως τα ειδικά αποστάγματα και σκευάσματα, για την οργάνωση ενός σπιτικού φαρμακείου από την Μητέρα Φύση.

Ειρήνη Δελημήτρου
Ολιστική Βοτανοθεραπεία
Τηλ. Επικ. 6988602000
e-mail : rdelim@gmail.com