/

 
 
 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ


Shakila Ιωάννα Μπράτη

 

H Shakila Ιωάννα Μπράτη γεννήθηκε στην Αθήνα.

 

Το 1987 ξεκίνησε η έρευνα και ενασχόλησή της με την ενέργεια και τη δυναμική των κρυστάλλων, κάτι που την οδήγησε στη σπουδή της Κρυσταλλοθεραπείας, την οποία εξασκεί επαγγελματικά από το 1991.


Τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να μεταδώσει τις γνώσεις της και την αγάπη της για τους κρυστάλλους στους μαθητές της, διδάσκοντας Κρυσταλλοθεραπεία στην Ακαδημία Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής. Παλαιότερα είχε διδάξει στο κολλέγιο της NHS και σε διάφορες σχολές εναλλακτικών θεραπειών της Ελλάδας.

 

Είναι Master Teacher Reiki και Master Angelic Reiki. Είναι κάτοχος πτυχίων στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, το Shiatsu, την Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφή, τον Ηλεκτροβελονισμό, τη Ρεφλεξολογία, την Αρωματοθεραπεία, το Spinework, το Bodynamic Foundation Course, το LightBimmer και είναι απόφοιτος της Εσωτέρας Θεραπευτικής και Ψυχοενεργειακής προσέγγισης. Έχει δίπλωμα SRT (Soul Response Therapy), Ηχομασάζ, και Βοτανοθεραπείας. Έχει εκπαιδευτεί στον Σαμανισμό από διάφορες κουλτούρες του κόσμου, στο Munay Ki, στο Channeling, και έχει εξειδίκευση σε διαφορετικές τεχνικές θεραπευτικής μασάζ. Καθοδηγεί ομάδες αυτογνωσίας, όπως η Blossoming Goddess, όπου χρησιμοποιεί τεχνικές από παραδόσεις όλου του κόσμου. Με την Ομάδα Blossoming Goddess επιδιώκει να αναβιώσει τη γνώση του Ιερού Θηλυκού στην Ελλάδα μέσα από Ιερά Τελετουργικά και Δρώμενα και την επαφή με Θηλυκά Αρχέτυπα. Στόχος της είναι η ενδυνάμωση και η ολιστική θεραπεία. Παράλληλα αναπτύσσει την έρευνά της μέσα από συνεργασίες με αντίστοιχες ομάδες της Αγγλίας και της Αμερικής, λαμβάνει μέρος σε Φεστιβάλ της Θεάς και οργανώνει εκπαιδευτικές εκδρομές σε αρχαιολογικούς χώρους λατρείας στην Ελλάδα. Οργανώνει Φεστιβάλ που ενώνουν εναλλακτικούς θεραπευτές, ομιλητές και ερευνητές από την Ελλάδα και τον κόσμο. Το 2009 ξεκίνησε τη συγγραφική της καριέρα με την έκδοση του βιβλίου της «Κρύσταλλοι: Οι δάσκαλοι του φωτός», από τις εκδόσεις Κέδρος. Ένα επιπλέον βιβλίο της βρίσκεται υπό έκδοση από τις εκδόσεις Δίον με τίτλο «Κρυσταλλικός Βελονισμός και Ορυκτά». Αποτελεί σταθερό συνεργάτη και αρθρογράφο σε επιλεγμένες εναλλακτικές εκδόσεις, εφημερίδες και ηλεκτρονικά portals, ενώ συνεργάζεται με εκδοτικούς οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Έχει διδάξει Θεατρικό Παιχνίδι σε ομάδες παιδιών προσφύγων από το Ιράκ και έχει φροντίσει ανήλικα παιδιά και εφήβους σε Θιβετιανό ορφανοτροφείο, μέσα από τη συμμετοχή της σε αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας. Οι καλλιτεχνικές της σπουδές, περιλαμβάνουν τον σχεδιασμό θεατρικού κουστουμιού, τη μικρογλυπτική, την κατασκευή μαριονέτας και το χειροποίητο κόσμημα. Οι καλές Τέχνες ήταν και παραμένουν πάντοτε το πάθος της, συνεχίζοντας να αποτελούν ακόμη εργαλείο για την αποτύπωση της έμπνευσής της, μέσα από τη φωτογραφία και την Τέχνη της κινησιοθεραπείας.

Ισίδωρος Καραμούζος

 

Isidoros was born and raised in Vancouver Canada,FJKHGKDLFGJHSDFKLJGHDLKFJGHDFLKGJHDFLKJGHDFLKJGHDSFKLJGHDSFKLJGHDFGKJD

ΒΟΗΘΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΑΛΑΛΑΚΗ (NEITH)

 

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1977. Σπούδασε στο Τμήμα Μηχανικών Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου του ΤΕΙ Καβάλας. Το 2001 ξεκίνησε την ενασχόληση της με τον χορό (latin, argentine tango, ευρωπαϊκοί) με έμφαση στον αραβικό χορό, παίρνοντας μέρος σε πληθώρα παραστάσεων και σεμιναρίων σε Ελλάδα κι Αίγυπτο όπου έγινε κι ο αγαπημένος της προορισμός. Το 2006 ανακάλυψε την δύναμη και την αποτελεσματικότητα των εναλλακτικών θεραπειών όπου δίπλα στην Shakila Ιωάννα Μπράτη παρακολούθησε σεμινάρια ρέικι κ.α. Είναι αρχικό μέλος της ομάδας αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης Blossoming Goddess, ενώ από το 2014 είναι επίσης μέλος του διεθνούς οργανισμού Fellowship of Isis.

 

ΛΥΔΙΑ - ΕΛΕΝΗ ΒΑΚΟΥΛΑ (CHANDRA)

 

 

Γεννημένη στην Αθήνα το 1989, φοίτησε καθ' όλη τη διάρκεια της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσής της σε ελληνογαλλικές σχολές, κάτι που την οδήγησε σε άριστη γνώση της Αγγλικής και της Γαλλικής γλώσσας. Είναι φοιτήτρια του τμήματος Φιλοσοφίας στο τμήμα Φ.Π.Ψ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ παράλληλα αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά περιοδικά, με θέμα την αστρολογία, τον εναλλακτικό τρόπο ζωής και τη φιλοσοφία των αρχαίων Ελλήνων, της οποίας και είναι λάτρης. Η αγάπη της για την υποκριτική και την απαγγελία την οδήγησε στη μελέτη των Ορφικών Ύμνων και των κλασσικών έργων της Αρχαίας ελληνικής λογοτεχνίας. Είναι αρχικό μέλος της ομάδας αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης Blossoming Goddess, ενώ από το 2014 αποτελεί μέλος του διεθνούς οργανισμού Fellowship of Isis.